Таюне в обтягуючому латексі нарешті перервала мовчання після слів Винника про вічне кохання

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне вийшла в світ в обтягуючому латексі незабаром після його публічних заяв про вічне кохання.

Таїсію Сватко, саме так по-справжньому звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, вважають таємною дружиною виконавця хіта “Вовчиця”. При цьому протягом усієї своєї творчої кар’єри ніхто з передбачуваної пари не розкриває ніяких подробиць особистого життя, не підтверджуючи і не спростовуючи подібні чутки.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Оскільки коментарів Таюне і Олег не дають, шанувальникам нічого не залишається, окрім як стежити за їх появами на публіці і в соціальних мережах. Треба сказати, що Сватко практично завжди супроводжує Винника, куди б він не поїхав і де б не виступав.

Більш того, вона не планує займатися сольною кар’єрою і виходити на передній план, хоча такі творчі можливості у неї є. Доводить це останній пост Таїсії в Instagram.

Таюне
Таюне

На новому фото співачка позує в білому плащі з лакованої шкіри, під яким ледь видніється чорний верх від блузи або сукні, її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі помітний легкий освіжаючий макіяж. В руках Таюне тримає нагороду від Музичної платформи в номінації “Найкраща пісня року” за композицію “Бачу-бачу”.

Коментатори тут же почали вітати героїню статті з перемогою і обсипати її компліментами:

  • “Таєчка, ви гідні цієї нагороди. А фото шалено красиве”;
  • “Ви найкраща бек-вокалістка для Олега, ваш голос заворожує”;
  • “Заслужено! Дякуємо за прекрасні пісні”;
  • “Найталановитіша, найкрасивіша і найкраща”;
  • “Ви красуня з неймовірним голосом”;
  • “Гідна нагорода для такої гідної артистки. Вам такий образ дуже пасує”.

Треба сказати, що Винник теж став власником такої ж премії за пісню “Безумная любовь”, яка в повній мірі відображає його сценічний образ ловеласа. Насправді ж в житті співак є зразковим сім’янином.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Подейкують, що у них з Таїсією є дорослий син Юліан, який проживає в Німеччині. До слова, саме там Олег почав свій творчий шлях як зірки мюзиклів, але в якийсь момент він вирішив повернутися до рідної Україну і побудувати кар’єру тут.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.