Даша Астаф’єва зробила ультра-модну стрижку м’який маллет і знялася в красивій фотосесії

Українська красуня Даша Астаф'єва є мега-популярною фотомоделлю і щедро ділиться новими фото зі своїми підписчиками.

Красуні тепер 35 років, вона незаміжня і, незважаючи на нескінченні чутки про її численні романи, дуже цінує свою свободу. За її словами, вона в найближчий час заміж не збирається, хоча вже замислюється про народження дитини.

Зараз Даша знову змінила імідж і зробила дуже модну зараз стрижку м’який маллет. Вона являє собою укорочені спереду і з боків волосся, а ззаду їх залишають довгим. З першого погляду зачіски може здатися неохайною і ніби незакінченою, але так задумано стилістами. Даша вибрала не радикальний Маллет, а пом’якшений, з градуйованим переходом, який їй дуже личить. Побачити зміни в образі співачки і моделі можна на нових фото в її Сторіс.

Даша Астаф'єва з новою стрижкою
Даша Астаф’єва з новою стрижкою
Даша Астаф'єва з новою стрижкою в цікавому ракурсі
Даша Астаф’єва з новою стрижкою

Фотосесія в магазині:

Даша Астаф'єва з новою стрижкою
Даша Астаф’єва з новою стрижкою
Даша Астаф'єва з новою стрижкою
Даша Астаф’єва з новою стрижкою
Українська співачка і модель Даша Астаф’єва запам’яталася слухачам своїм сильним голосом і привабливою зовнішністю – її не раз включали в списки найкрасивіших дівчат вітчизняної естради, а продюсери часто запрошували до участі в своїх сольних або групових проектах. Але волелюбної виконавиці було тісно на сцені з конкурентками. Зараз Астаф’єва вже не перший рік успішно веде сольну кар’єру, і її пісні легко стають хітами.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва
Народилася майбутня зірка в маленькому містечку Дніпропетровської області в нічим непримітної сім’ї – та й мало хто очікував, що Даша виявиться настільки талановитою. У дитинстві вона була хворобливою дитиною, схильною до легкої повноті, і глузування від однолітків виростили Астаф’єву справжнім бійцем. Уже до підлітковим років її бунтарський характер турбував батьків і педагогів, але саме завдяки йому дівчині вдалося домагатися бажаного – спочатку вона завоювала повагу своїм вокальним талантом і силою волі зуміла схуднути, а потім всупереч сім’ї поїхала з рідного містечка в столицю.
Даша Астаф'єва в юності
Даша Астаф’єва в юності
Не утримало навіть Дніпропетровське училище культури, в якому вона вчилася на той момент – Даша вірила, що її рівень явно вище провінції.
Любов до музики і невеликі виступи в Києві звели дівчину з Юрієм Нікітіним, успішним продюсером – він направив майбутню знаменитість на “Фабрику зірок”, де шанси прославитися з’являлися у кожного учасника. Саме цей проект зробив з Астаф’євої стрімко висхідну співачку. Буквально відразу після фіналу її запросили в групу NikitA, і разом з цим колективом розвивалася кар’єра дівчини. Проіснував він до 2017 року і за цей час здобув величезну популярність.
Перший склад групи Микита
Перший склад групи Микита
Крім співу, зовнішність Дар’ї дозволила їй легко стати фотомоделлю і спробувати себе в якості актриси. Дебютна робота в кіно вийшла на екрани в 2010 році в рамках фільму “Закохані в Київ” виявилася вдалою, і критики зійшлися на тому, що Астаф’євої варто продовжувати. Далі вона з’явилася в картинах “Що творять чоловіки!” І “Острів везіння”, де її гру теж хвалили.
Даша Астаф'єва в фільмі Свінгери
Даша Астаф’єва в фільмі Свінгери
Але найцікавіша частина життя дівчини – особиста. Судячи з ЗМІ, у такий знаменитої красуні за плечима досить багатих і успішних залицяльників, шанувальників і навіть серйозних коханих. Колись їй приписували роман з російським актором Ігорем Верником, чекали офіційних відносин з колегою Юрієм Нікітіним і Х’ю Хеффнером. Достовірно відомо лише те, що з Хеффнером дівчина правда тривалий час спілкувалася і навіть літала до нього в Америку.
У 2019 Даша Астаф'єва оголосила, що виходить заміж за Артема Кіма, але весілля з невідомих причин засмутилася
У 2019 Даша Астаф’єва оголосила, що виходить заміж за Артема Кіма, але весілля з невідомих причин засмутилася
Свіжа підбірка відео з фотосесій від Даші Астаф’євої:

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.