Стали відомі імена тренерів шоу “Голос країни “: з Олегом Винником, але без Дана Балана

Сьогодні розкрилася інтрига цього року - хто стане суддями шоу "Голос країни "? Як виявилося, 11 сезон підготував багато сюрпризів.

Сьогодні розкрилася інтрига цього року – хто стане суддями шоу “Голос країни “? Як виявилося, 11 сезон підготував багато сюрпризів, особливо його затятим шанувальникам. І вже з’явилися перші “спойлери ” того, що ж в новому сезоні підготували творці.

Ведучий шоу “Голос країни ” Юрій Горбунов та його чарівна дружина, а за сумісництвом і партнерка по шоу Катерина Осадча розсекретили, що суддями будуть король вовчих Олег Винник і танцюрист-співак Монатік.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCIx6cioFbNR%2F&is_from_rle

А ось інші двоє суддів поки залишаються невідомими, але вже визначили, що Дана Балана там не буде

Про новий суддівському складі повідомила прес-служба телеканалу “1 + 1 “.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCIxsqxvgsPl%2F&is_from_rle

“До тренерської панелі« Голосу країни-11 »увійшли топові українські зірки: улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, артист і продюсер MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів і digital-відкриття цього року DOROFEEVA – артистка, зі своїм дебютним треком завоювала чарти і увійшла в ТОП-100 світового Shazam.

Провідними одинадцятого сезону стане улюблена телепара український – Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Прем’єра «Голосу країни. Перезавантаження »вже незабаром на 1 + 1 “, – сказано в прес-релізі.

Відзначимо, багато хто очікував того, що в 11 сезоні шоу зустрінуться Тіна Кароль і Дан Балан, однак молдавського красеня в цей раз вирішили не запрошувати. Саме з десятим сезоном шоу “Голос країни ” і пов’язана любовна історія Тіни і Дана. Про їхній роман почали говорити саме в цьому проекті.

Хоча проюсер каналу Володимир Завадюк зазначив, що це була не сценаріческая продумка, а імпровізація, і “жива історія красуні і чудовиська “. Після завершення зйомок і прямих ефірів шоу “Голос країни “, ніяких зустрічей таємних або явних між Тіною і Даном не було.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.