Арсеній Мірзоян показав Тоню Матвієнко без макіяжу і з гулькою на маківці: “Що природно, то … “

Зоряна пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не люблять привертати до себе увагу епатажними вчинками. Але іноді можуть порадувати шанувальників.

Сьогодні Арсен поділився фото, як він снідає зі своєю законною дружиною Тонею, але не вдома, а в кафе. Причина цього проста – жінка тільки-тільки звідкись приїхала і чоловік повів її підкріпитися – не буде ж змушувати відразу на кухні стирчати. Тим більше, було запрошення від популярної мережі сімейних кафе.

Арсен Мірзоня і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Пара виглядає дуже органічно і мило, видно, що вони люблять один одного. Тоня в абсолютно дорожньому вигляді – спортивному костюмі, без макіяжу, волосся просто зібрані в зручний пучок. Але і так вона дуже красива і щаслива.

Нещодавно в інтерв’ю Тоня розповіла історію їх з Арсеном любові, як вона вийшла перший раз заміж в 16 років і народила дочку, як схудла на 6 кг через нападки ЗМІ, які її називали розлучницею. Ось короткий переказ.

Історія життя Тоні Матвієнко

Сім’я у Тоні Матвієнко дуже творча: мама – співачка Ніна Матвієнко, тато -художник Петро Гончар, а дідусь – знаменитий скульптор і етнограф Іван Гончар, засновник Музею народного мистецтва в Києві. У дитинстві вона постійно крутилася серед відомих акторів, співаків і художників. Тоня згадує, що її батьки не були строгими.

Тоня Матвієнко з батьками
Тоня Матвієнко з батьками

Коли дівчині виповнилося 16 років, вона закохалася в 23-річного хлопця-роллера, а 17 років народила доньку Уляну. Тоня зі сміхом каже, що її рідні навіть не здивувалися, так як їм колись дід-відун сказав, що дочка рано принесе дитя у пелені. Після цього пара одружилася, як тільки Тоня закінчила школу екстерном.

Через кілька років вони з чоловіком розлучилися і Тоня, що вже мала освіту піар-менеджера, вирішила будувати сольну кар’єру співачки.

Тоня з мамою і дочкою Уляною
Тоня з мамою і дочкою Уляною

Саме з цією метою дівчина записалася на кастинг на Голос в 2011 році. Але сталося непередбачене – на сліпих прослуховуваннях до неї ніхто не розвернувся. Невтішна Тоня ридала кілька днів, коли пролунав дзвінок і їй повідомили, що призначений додаткові прослуховування на кілька незайнятих місць і вона потрапила в число претендентів.

На шоу вона і зустріла свою долю – Арсена. Він в той час був одружений, у родині двоє дітей. Тому, незважаючи на виниклу симпатію, вони після проекту пішли своїми шляхами.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

І тільки через два Арсен сам запропонував зробити спільну концертну програму, він на той час уже був в процесі розлучення з дружиною. ЗМІ тут же написали, що Тоня розлучниця, зруйнувала сім’ю Арсена, до сих пір пишуть про її гидоти в соцмережах. А у пари вже підростає дочка Ніна.

 

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.