Дорофєєва не забула надіти ліфчик на “Голос країни “, чим врятувала себе від срамной ситуації: прикрила що змогла

Надія Дорофєєва стала тренером 11 сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Не минуло й двох місяців, як розпалася одна з найпопулярніших в Україні гуртів «Время и Стекло», як його солістка Надія Дорофєєва засяяла на сцені з сольним проектом. Дорофєєва встигла виступити свою дебютну пісню “Горить”, яка за лічені дні завоювала чарти і увійшла в ТОП-100 світового Shazam. Для сольного проекту артистка вирішила повністю змінити свій імідж і змінити зачіску. А сьогодні, 14 грудня, стало відомо, що новоспечена сольна артистка стала тренером відомого 11 сезону музичного шоу “Голос країни”. Про новий суддівський склад повідомила прес-служба телеканалу “1 + 1”.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу "Голос країни"
Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу “Голос країни”

Компанію Дорофеєвої складуть улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, артист і продюсер MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів.

Після оголошення суддівського складу, зіркові тренери почали активно публікувати фото з першого знімального дня, який пройшов на цих вихідних. Так, Дорофєєва поділилася знімками, на яких вона позує в кріслі тренера. Для появи на шоу співачка вибрала стильний чорно-білий піджак, залишивши його відкритим навстіж. Під піджак артистка вирішила не надягати блузку і продемонструвати всім свій чорний бюстгальтер.

Також на фото можна побачити, що Надя тепер повністю перефарбувалася в блонд, а також зробила чубок.

Надія Дорофєєва кардинально змінила свій імідж
Надія Дорофєєва кардинально змінила свій імідж

“Голоси сучасності, трендові, digital-персонажі і талановиті артисти, мої люди, я чекаю вас в одному з червоних крісел! “, – підписала знімки Дорофєєва

Коментатори не змусили себе чекати. «Дуже схожа на Тіну Кароль в юності», «Будемо вболівати і підтримувати всю команду, як і обіцяли!», «Нереальний наряд», «Від тебе не відірвати очей ..», «Немає слів, щоб описати образ твій», « ми шалено щасливі тебе бачити »,« Краща команда буде у кращого наставника! », – відреагували на фото користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.