Асмус в спробах повернути Харламова змінює імідж: обрізала волосся і чубок, а з кольором ще не визначилася

Відома російська актриса Христина Асмус після розлучення з коміком Гаріком Харламовим вирішила почати життя з чистого аркуша.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала популярною після серіалу “Інтерни”, де вона зіграла роль практикантки Вари Чорноус, а її дебютом на великому екрані стали “Елки”. З тих пір кар’єра Христини пішла в гору.

Зараз на рахунку 32-річної артистки більше десятка ролей в кіно, кілька вистав у театрі. Крім того, Асмус спробувала себе в якості актриси озвучування і регулярно з’являється на телебаченні в рейтингових проектах.

Христина Асмус в лікарні: стан важкий
Христина Асмус у ролі Варі Чорноус

Особисте життя знаменитості теж знаходиться під пильною увагою публіки, особливо після заяви про розлучення з Гаріком Харламовим після семи років у шлюбі. За час спільного життя у них народилася дочка Анастасія.

Асмус и Харламов с дочерью
Асмус і Харламов з дочкою

Таку сумну для багатьох шанувальників новину майже колишнє подружжя повідомило в Instagram, де Христина регулярно ділиться новими фото і відео. На цей раз актриса показала, як готується до ролі в новому проекті, заради якого вона пішла на кардинальне перетворення.

З звичної всім блондинки, причому натуральної, Асмус перетворилася на пекучу брюнетку. Більш того, героїня статті обрізала чубок і зробила каре.

Треба сказати, що користувачі мережі прийшли в захват, побачивши оновлену Христину, хоча кардинальні зміни не всім припали до душі:

  • “Мені подобається новий образ фатальної жінки!”;
  • “Яка ж ти стала стильна і зухвала”;
  • “П’ятий елемент. Вам дуже пасує”;
  • “Краще б перуку видали на роль. Блонд пасує більше і довжина не ваша”;
  • “Блондинкою набагато краще “;
  • “Зміни завжди до лиця”.

Не встигли фанати звикнути до брюнетки-Асмус, як вона вразила ще одним новим образом. Тепер Христина постала перед камерою не з чорним, а з рожевим волоссям, елегантно укладеним акуратними хвилями. Її сукня підкреслює ідеальні форми актриси, а яскраві туфлі відмінно поєднуються з кольором волосся.

Коментатори порівняли героїню статті з лялькою Барбі і зробили комплімент її зачісці, хоча, якщо бути точніше, перуці. До слова, якщо тут зрозуміло, що Асмус перетворилася для шоу “Золото Геленджика”, то назву проекту, для якого вона перефарбувалася в чорний, зірка тримає в таємниці.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.