Борис Галкін розповів про те, як пережив смерть дочки в шлюбі з Федосєєвою через місяць після її народження

Відомий радянський і російський актор та режисер Борис Галкін став гостем програми "Доля людини", де розповів про найважчий період в житті.

Популярність герой нашої сьогоднішньої статті здобув після ролі лейтенанта Тарасова у фільмі “У зоні особливої уваги”. Зараз Борису Сергійовичу 73 і він поки що не збирається йти на пенсію.

За плечима артиста чотири шлюби. Його першою дружиною була актриса Тетяна Федосєєва і саме цей шлюб Галкіну згадувати найважче. Пара прожила три роки разом і хоча на той момент чоловік не був готовий до батьківства, оскільки доводилося дуже багато працювати, вони все ж готувалися стати батьками.

Тетяна народила дівчинку, яку назвали Василиною. Їх сімейному щастю не судилося збутися — малятко з’явилася на світ дуже слабкою:

“У нашої дівчинки було запалення легенів, вона місяць прожила в пологовому будинку. Навіть не виписалася, померла від гострого запалення легенів”, — зізнався Борис у бесіді з Борисом Корчевніковим.

Борис Галкин в программе Судьба человека
Борис Галкін в програмі Доля людини

Цю втрату подружжя переживало нелегко, проте вони намагалися підтримувати одне одного:

“Важко тоді було. Це те життя, куди мені важко повертатися. Все тепер в минулому”, — сказав він і зазначив, що все одно зберігає в серці чисту пам’ять про шлюб з Федосєєвою.

Вдруге Галкін одружився на актрисі Ірині Печерніковій, найбільш відомій за роллю вчительки англійської мови в стрічці “Доживемо до понеділка”. У вересні цього року Ірина померла за день до свого 75-річного ювілею від серцевого нападу. Незважаючи на те що їх шлюб був недовгим, Борис Сергійович згадує про колишню дружину з особливою теплотою.

Ирина Печерникова в молодости
Ірина Печернікова в молодості

Після розлучення з Печерніковою герой статті познайомився з художницею Оленою Демідовою, з якою прожив понад 30 років. Він усиновив її дітей від минулих відносин, а його прийомний син Владислав Галкін став відомим актором і зіркою серіалу “Далекобійники”.

Борис и Владислав Галкины
Борис і Владислав Галкіни

Кілька років тому Борис здивував громадськість після новини про те, що в свої 70 він став батьком. У нього і його четвертої дружини Інни Разуміхіної народилася дочка Анна. Закохані довго прагнули стати батьками і через кілька невдалих спроб їх мрія нарешті збулася.

Борис Галкин со своей молодой женой Инной
Борис Галкін зі своєю молодою дружиною Інною

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.