facebook

Юлія Саніна показала фото з відпочинку з чоловіком-продюсером і сином: втекла від проблем і Санти Дімопулос

Рокерша Юлія Саніна, яка нещодавно стала фіналісткою проекту "Танці з зірками ", поїхала за кордон відпочивати.

Вона запланувала цю поїздку ще влітку, і дуже рада, що її вдалося реалізувати ще до настання повного локдауна. Тепер вдалося вирватися. Перед від’їздом вона дала велике інтерв’ю Раміні Есхакзай в Ютуб-проект “Ходять чутки “, де пояснила, що після фіналу у неї залишився поганий осад.

Зокрема, це через вчинку Санти Дімопулос.

“Це було негарно, незрозуміло, як-то абсурдно. Тобто вийшло що кубок, до якого всі так довго йшли, прагнули, боролися за нього, він виявився нікому не потрібним “, – розповідала Юлія Саніна з групи Зе Хардкісс.

Юлія Саніна розповіла, що поїздка у відпустку – це спосіб переоцінити свої емоції, цілі, досягнення

Вона дуже довго чекала цього, і хотіла б поїхати у відпустку ще на свій день народження. Але тридцятирічний ювілей тоді ще конкурсанта Саніна відзначала на паркеті проекту “Танці з зірками “.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCI2jI0Dlm_O%2F&is_from_rle

Так, і Юля, і її чоловік, за сумісництвом продюсер однойменної The Hardkiss Вал (Валерій) Бебко разом з сином Данилом відправилися кататися по пустелі на баггі. Про це подружжя розповіло на своїх сторінках в Instagram. Для екстремального проведення часу Юля обрала короткі шорти і довгу футболку.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCIz-8qClqdR%2F&is_from_rle

Шанувальники помітили, що завдяки участі в шоу “Танці з зірками ” Саніна досить сильно схудла, хоча і до цього була досить стрункою.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCIxx9lGlGSB%2F&is_from_rle

Тепер Саніна буде застосовувати отримані танцювальні знання в організації своїх номерів і постановок. Найближчим виступ можна буде побачити в кінці травня на стадіоні НСК Олімпійський.

Юлія Саніна – українська зірка, яка завдяки своїй рокерской музиці і стилю прославилася далеко за межами рідної країни. Одна підкорила практично всі європейські сцени, але точно дала зрозуміти своїм шанувальникам – з рідного Києва не поїде, і буде творити музику на благо культурного розвитку своєї країни.

Популярне

Схожі статті

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.