Світлана Лобода на тлі чуток про роман з Ліндеманном одягла весільну сукню і фату: наречена вже готова

Відома українська співачка Світлана Лобода здивувала шанувальників новим постом в Instagram, на якому вона позує у весільній сукні та фаті.

Чутки про роман героїні нашої сьогоднішньої статті з Тіллем Ліндеманном, фронтменом німецької рок-групи Rammstein, не вщухають. Почалося все ще влітку 2017-го, коли артисти разом відвідали музичний фестиваль “Жара”. Вони вели себе один з одним більш розкуто, ніж просто колеги, що встигли зафіксувати папараці.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Уже в кінці травня наступного року Світлана народила другу дочку, яку до того ж назвала Тільдою, що теж викликало підозри з боку користувачів мережі та ЗМІ. А коли виконавиця хіта “Твои глаза” потрапила в лікарню через проблеми з нирками, забирав її звідти саме Тілль.

Світлана Лобода з донькою Тільда
Світлана Лобода з донькою Тільдою

Незважаючи на таку кількість недвозначних натяків на відносини, зірки не коментують чутки про роман і вже тим більше про народження спільної дитини. Продюсер Лободи, Нателла Крапівіна, в інтерв’ю Ксенії Собчак заявила, що все, що відбувається в особистому житті співачки її не стосується, а чутки з Ліндеманном ніяк не пов’язані з продюсерським умислом для залучення аудиторії.

Нателла Крапівіна и Світлана Лобода
Нателла Крапівіна і Світлана Лобода

Не можна не відзначити, що Світлана регулярно ділиться в соціальних мережах новими фото, причому на багатьох з них вона не приховує наявність розкішнох каблучки на безіменному пальці.

Светлана Лобода с кольцом на безымянном пальце
Світлана Лобода з каблучкою на безіменному пальці

На цей раз знаменитість заінтригувала шанувальників невеликим відео, на якому вона постала у весільному вбранні з фатою. Артистка при цьому сидить за довгим столом з танцюючими під музику дівчатами.

Ось як вона підписала публікацію:

“Ти можеш бути щасливою і будеш обов’язково, головне — не втратити в очах вогонь”.

Пост миттєво зібрав кілька тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів:

  • “Вау, нереально”;
  • “Як же мені цікаво, що буде!”;
  • “Це безумно красиво”;
  • “Дочекалися”;
  • “Світлана, це бомба!”, — пишуть підписники.

Варто сказати, що цим роликом Лобода анонсувала вихід нового кліпу на пісню під назвою “Moloko”, яку слухачі зможуть оцінити вже зовсім скоро. Режисером відеороботи став один з найвідоміших українських кліпмейкерів Алан Бадоєв.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.