Сповідь Педана: не голосував за Притулу, любить Фреймут більше Лесі Никитюк і скільки заробляє

Олександр Педан дав ексклюзивне інтерв'ю Олександрі Кучеренко в рамках рубрики «33 за 3» програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

Дружина відомого мандрівника і телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко намагається реалізуватися в ролі телеведучої. Дівчина працює на ранковому шоу, де всього лише за 3 хвилини намагається розкрити найцікавіші грані життя вітчизняних артистів. Цього разу Олександра поспілкувалася з відомим українським телеведучим, зіркою “Нового каналу” Олександром Педаном.

Педан і Кучеренко в ранковому шоу «Ранок у великому місті»
Педан і Кучеренко в ранковому шоу «Ранок у великому місті»

Олександр Педан відверто розповів, чи голосував він за свого друга і колегу Сергія Притулу, який балотувався в мери Києва. За словами Педана, він не голосував за Притулу, а все через те, що просто не ходив на вибори. Однак при цьому телеведучий запевняє, що підтримував Сергія Притулу до і після виборів.

Александ Педан і Сергій Притула багато років пропрацювали разом і залишилися хорошими друзями
Александ Педан і Сергій Притула багато років пропрацювали разом і залишилися хорошими друзями

На коротке, але каверзне запитання ведучої: «Оля Фреймут або Леся Никитюк?» Педан впевнено відповів: «Фреймут, воно таке рідне». Втім, відповідь Олександра очевидна, адже багато років Педан, Фреймут і Притула разом працювали на одному телеканалі і навіть в одних шоу.

Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу "Підйом"
Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу “Підйом”

Також Олександр Педан відверто розповів, який найбільший гонорар він отримував за корпоратив. За словами телеведучого, це 7 тисяч доларів. «Тисяч 7 може. Розумієш, є стандартна ціна, а коли тебе “продовжують” іноді додають », – відверто розповів ведучий.

Також в інтерв’ю Олександра Педан зізнався, які комплекси йому вдалося побороти. За словами Олександра він більше не комплексує через свій зріст (зріст Педана 169 см). Також Притула додав, що поборов в собі почуття заздрості.

Нагадаємо, Олександр Педан – український шоумен і телеведучий. У 2008 році став одним з ведучих ранкової телепрограм Підйом. Сьогодні веде численні телепроекту на Новому каналі та свій YouTube-канал.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.