Як виглядають підросли близнючки Анни Курникової і Енріке Іглесіаса: явно не в тата вийшли

Російська тенісистка Анна Курнікова вже майже двадцять років щасливо одружена з відомим іспанським співаком Енріке Іглесіасом.

В їх зоряному союзі народилося троє дітей: двійнята і ще одна дівчинка. Пару різностатевих близнюків батьки назвали Ніколасом і Люсі, а ось новонародженій дочці, яка з’явилася на світ на початку цього року, дали ім’я Мері – або Маша, як називає її сама Анна. Всі малюки підростають і радують не тільки маму і тата, але і всіх шанувальників зоряної сім’ї.

Зараз двійняшкам вже три роки – в честь їх день народження Курнікова поділилася в своїх соціальних мережах зворушливими знімками, на яких відображені діти.

Син Анна Курніковою Ніколас
Син Анна Курніковою Ніколас
Дочка Анни Курнікової Люсі
Дочка Анни Курнікової Люсі

Передплатники в коментарях відзначили, наскільки діти схожі на батьків: хлопчик – більше на маму, а донька успадкувала татові риси. У майбутньому вони напевно будуть дуже красивими.

Дочка Анни Курнікової Маша
Дочка Анни Курнікової Маша

Братик і сестричка живуть дружно, і знаменитий тато знаходить час між концертами на їх повноцінне виховання. Судячи зі слів самого Іглесіаса в його інтерв’ю журналістам, батьківство доставляє йому море задоволення і його зовсім не бентежить статус “багатодітного батька” – тому що дітей багато не буває!

І фотографії з Інстаграма Анни це тільки підтверджують – на них найчастіше діти в компанії радісного Енріке. Колишня тенісистка розповідає, що чоловік обожнює балувати Ніколаса і Люсі, що не спить ночами разом з нею і ніколи не лає за непослух. Так що роль “поганого поліцейського ” в їхній родині відійшла до неї – все-таки спортивна дисципліна і вольовий характер проявляють себе.

Енріке Іглесіас з двійнятами
Енріке Іглесіас з двійнятами

В цілому, сім’я Іглесіаса не так часто афішує якісь деталі свого особистого життя – так що такої кількості нових фото від улюблених знаменитостей передплатники були раді. Про закритості сімейного життя говорить навіть той факт, що про третю вагітність Курнікової стало відомо буквально за кілька днів до народження Маші.

Енріке Іглесіас був присутній при пологах Маші
Енріке Іглесіас був присутній при пологах Маші

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.