Микола Басков чесно зізнався, чому в 44 роки у нього немає сім’ї: “Поки у мене нічого не йокнуло”

"І молодий, і заводний, і знаменитий, і холостий" - ось як нескромно описав себе Микола Басков в майже автобіографічній пісні "Натуральний блондин".

Басков часто натякає красивим панночкам, що його безіменний палець ще не зайнятий. А адже вік не стоїть на місці, і зовсім скоро головному романтику російської естради буде 45 років. Чому він досі самотній? Невже мрії колег і надії прихильниць побачити Баскова щасливим в сімейному колі не виправдаються? Сам співак на подібні спекуляції тільки посміхається.

Особисте життя Баскова

Зазвичай на питання про особисте життя Басков відповідає журналістам щось спільне, неконкретне – в якихось журналах це розцінюють як наявність прихованої пасії, десь розписують як нещасну, навзамін закоханість. Загалом, виходячи з творчого і сценічного амплуа Миколи, ніхто його по-справжньому самотнім не вважає.

Микола Басков числиться в наречених
Микола Басков числиться в наречених

Але і скороминущим романам артиста вже не так раді – все-таки в той час, коли навіть закоренілі холостяки вітчизняного шоу-бізнесу знаходять собі дружин, залишитися красеню-Баскову неодруженим дуже дивно. На світлі адже стільки прекрасних жінок – і багато хто з них віддали б все за можливість стати дружиною співака, ощасливити його.

Тим часом, в своїх недавніх інтерв’ю сам співак зізнається, що він тепер набагато більш відповідально підходить до питання вибору супутниці. Позначилися минулі відносини, невдалий шлюб зі Світланою Шпігель і життєвий досвід.

Микола Басков і Світлана Шпігель
Микола Басков і Світлана Шпігель

Чи не довів він до РАГСу навіть телеведучу і фіналістку конкурсу “Міс Росія – 2001” Оксану Федорову. Пара була разом з 2009 по 2011 рік.

Микола Басков і Оксана Федорова
Микола Басков і Оксана Федорова

Чомусь не склалося з Вікторією Лопирьова, можлива весілля з якою була одним з найбільш обговорюваних планів 2017 року.

Микола Басков і Вікторія Лопирьова
Микола Басков і Вікторія Лопирьова

А решта романтичні зв’язку (йому приписували відносини з Волочкової, Ганною Нетребко, Таїсією Повалій) зовсім не підтвердилися, хоча з Волочкової вони удвох майже місяць разом відпочивали на яхті, але зв’язок заперечували.

Микола Басков і Анастасія Волочкова
Микола Басков і Анастасія Волочкова

Але Басков ще зберігає оптимізм – для нього роки не мають ніякого значення, і він упевнений, що “любові всі віки покірні”. Так що все ще попереду – якщо йому судилося зустріти свою любов, то так воно і буде – колись і його серце йокне.

Микола Басков відпочинку з невідомою жінкою і дівчинкою
Микола Басков відпочинку з невідомою жінкою і дівчинкою

А зараз у нього одна величезна любов – кішечка Шанель, якій він в мережах приділяє більше часу, ніж собі, коханому.

Шанель Миколи Баскова
Шанель Миколи Баскова

Микола Басков та інші артисти навідалися Нінель Кобзон.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.