Гайтана показала свою 3-річну дочку Сапфір-Ніколь на занятті музикою: гідна зміна росте

Гайтана - одна з найбільш екзотичних співачок в нашій країні. Вона заміжня і виховує Мален дочка з дуже незвичайним ім'ям.

Свою дочку Гайтана народила в середині літа 2017 року. Її батьком став американський музикант родом з Києва Олександр Смарт. Чоловіком співачки він став вже після народження малятка і Гайтана довго час тримала це в таємниці.

Гайтана з чоловіком і донькою
Гайтана з чоловіком і донькою

З Олександром Гайтана вирішили назвати дівчинку Ніколь, а батько Гайтани бізнесмен Клавер Ессамі з Конго запропонував додати назвеніе дорогоцінного каменю Сапфір – так малятко носить дуже незвичайне подвійне ім’я Сапфір-Ніколь.

Гайтана в дитинстві з батьком
Гайтана в дитинстві з батьком

Дівчинці зараз три з половиною роки, вона живе з мамою, а батько часто прилітає з США, вони разом відпочивають.

Сім'я Гайтани на відпочинку
Сім’я Гайтани на відпочинку

Дівчинка має помітні африканські риси, хоча колір шкіри у неї досить світлий, як і у мами.

Гайтана з дочкою
Гайтана з дочкою

Але після кожного миття голови у мами є проблема – впоратися в неслухняними кучериками, що дісталися від дідових коренів.

Сапфір-Ніколь Смарт
Сапфір-Ніколь Смарт

Гайтана дуже пишається своєю малою і часто постить її фото, хоча вперше показала личко вже після року.

З самого раннього віку мама вчить дівчинку музиці і в свої три роки вона вже вміє набрати просту мелодію, знає гами, а ще – непогано управляється з мікрофоном.

Сапфір-Ніколь вже співає. як справжня артистка
Сапфір-Ніколь вже співає, як справжня артистка

Мама поділилася милим домашнім відео, як дівчинка розучує гаму, натискаючи клавіші на електричному піаніно. У Сапфір-Ніколь дуже сильний голос і відмінний слух – всі ноти вона озвучила правильно.

Це й не дивно – обоє батьків музиканти. Як розповів в одному інтерв’ю Олександр, вперше з Гайтаною він познайомився ще 25 років тому за лаштунками одного концерту. Але потім їх шляхи розійшлися.

А 4 роки тому чоловік з якихось справах приїхав до Києва і його друг попросив допомогти команді Гайтани в аранжуванні її нової пісні. Олександр – висококласний фахівець, швидко розібрався, але запропонував співачці переспівати пісню з невеликими змінами. Так так зав’язався їхній роман, в результаті якого і з’явилася на світ така чудова дівчинка.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.