Заміжня Надя Дорофєєва на очах у всіх не соромиться “підкочувати” до інших, поки Дантес не бачить

Відома українська співачка і з недавніх пір тренер шоу "Голос країни" Надя Дорофєєва здивувала шанувальників несподіваною заявою.

Популярність героїня нашої сьогоднішньої статті здобула в складі поп-групи “Время и Стекло”, в якому вона цілих 10 років співала разом з Позитивом (Олексієм Завгороднім). Нещодавно їх колектив офіційно завершив своє існування прощальним концертом, але причиною цього стали не творчі розбіжності або сварки. Артисти вирішили, що в рамках дуету добилися всього, чого хотіли, тому настав час змін.

Время и Стекло
Время и Стекло

Надя вже встигла випустити свій перший сольний кліп на пісню “Gorit”. Він не тільки зібрав понад 8 мільйонів переглядів на YouTube, але ще і втрапив у скандал через фрагмент з танцями Дорофеєвої на мосту над Алеєю Небесної Сотні. Її продюсер Потап вже приніс вибачення всім, кого образили ці кадри і зізнався, що це їхня помилка, тому що не догледіли.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Треба сказати, що рейтинги співачки не похитнулися, адже вона як і раніше є бажаною гостею в багатьох телепроектах. Особливою радістю для величезної армії її фанатів стала новина про те, що Надя буде тренером 11 сезону “Голосу країни”, а конкуренцію їй складуть вже досвідчені Тіна Кароль і Монатік, а також ще один “новачок” проекту Олег Винник. В ефір новий сезон вийде вже в 2021 році.

Осадча повідомила про завершення сліпих прослуховувань на шоу "Голос країни"
Голос країни 11 сезон

У перервах між появами на телебаченні і концертами Дорофєєва підтримує зв’язок з шанувальниками в соціальних мережах. Так, у себе в Instagram виконавиця поділилася фотографією з незвичайною кольоровою обробкою, де вона стоїть в півоберта і дивиться з камеру так, немов не очікувала, що її знімають. На ній одягнений укорочений чорний топ з довгими рукавами, а волосся укладене хаотичними хвилями.

Ось як зірка підписала публікацію:

“Підкочую до своїх підписників”.

А ось як вони коментують знімок:

  • “Русалка”;
  • “Думаю, на тебе хтось викликав поліцію, адже незаконно виглядати так красиво”;
  • “Як мені подобається цей образ”;
  • “Не схожа на себе тут”;
  • “Підкат вдався”.

До речі, “підкочувати” до інших Наді не заважає навіть чоловік — вона одружена з телеведучим і співаком Володимиром Дантесом з 2015 року.

Дорофеева и Дантес
Дорофєєва і Дантес

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.