Пугачова, Кончаловський, Петросян, Миколаїв та інші, чиї половинки сильно молодше або старше

Напевно ви часто чули фразу: "Любові всі віки покірні ". Герої нашої сьогоднішньої статті - зайвий тому приклад.

На цей рахунок у психологів і пересічних громадян є кілька кардинально різних переконань. Одні кажуть, що пара повинна бути приблизно на одному рівні, щоб відчувати себе комфортно. Інші ж доводять, що вік – це всього лише цифра. А головне – це те, що знаходиться в серці, то, будь-що пара вірить і заради чого живе.

Підбірка сьогоднішніх знаменитостей зайвий раз нагадає вам – любов – це хімія, а не математика.

Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин – 77 років і 52 роки

Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин
Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин

Під кінець минулого року громадськість дізналася, що 77-річна Ангеліна Вовк зібралася заміж. Це стало несподіванкою. Ще більше шанувальникам Ангеліни запаморочила голову те, що обранцеві Ангеліни 52 роки, хоча він виглядає набагато молодше. Однак все одно різниця у віці між нареченим і нареченою становить 25 років. Саме це новина стала мотивом для статті про різницю у віці деяких знаменитих пар.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова – 75 років і 31 рік

Тетяна Брухунова і Євген Петросян
Тетяна Брухунова і Євген Петросян

Після розлучення Петросяна зі Степаненко, Євген Ваганович одружився на своїй молодій помічниці Тетяні, яку, за її словами, не бентежить їх різниця у віці.

Зараз ходять чутки про вагітність Тетяни, а ще вони показували свою дитину. Словом, справжня подружнє життя відомої пари б’є ключем. Правда чи надовго це щастя – поки невідомо. Заздрісники обурюються, мовляв, змінив один раз Степаненко, змінить і інший раз уже нової дружині.

Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова – 60 років і 38 років

Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова
Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова

Одружився музикант Ігор Ніколаєв на Юлії, коли тій було 23 роки. Пара досі живе в мирі та злагоді, виховуючи дочку. А ще – такий нерівний шлюб зовсім не завадив спільної творчості.

Ігор і Юлія вважаються однією з найбільш зразкових пар в російському шоу-бізнесі.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський – 36 років різниці

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Незважаючи на таку величезну різницю у віці, пара разом виглядає дуже гармонійно. Так що навіть не хочеться нічого поганого говорити.

Хоча спочатку начілось все дуже хистко: Юлія була коханкою Андрія, а коли завагітніла, стала п’ятою дружиною. Судячи з прозаїчним історіям кохання, ніякого щастя в цій парі бути не повинно було. Але це все не так. Реальне життя подарувала Юлії та Андрію багато випробувань, які вони пройшли з високо піднятою головою.

Максим Галкін і Алла Пугачова – 27 років різниці

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Це справжня “вишенька ” на торті, адже відносини цієї пари за популярністю стоїть однозначно ставити на перше місце. Їм “перемили кістки ” все, кому не лінь. Злі язики ще з початку відносин подейкували, що парі не жити разом, і щастя у них не буде.

А Максим і Алла щасливо живуть вже більше десяти років, і навіть примудрилися завести близнюків Гаррі і Лізу. Як кажуть, всім ворогам на зло!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.