Бадьорий як огірочок 71-річний Михайло Поплавський розповів свої 4 секрету здоров’я і довголіття

Співаючий ректор і успішний бізнесмен Михайло Поплавський в свій 71 рік пашить здоров'ям і ентузіазмом. Як йому це вдається? Ось лайфхаки від самого Михайла Михайловича.

Михайлу Поплавському дуже часто задають питання, як у віці, коли інші вже давно відпочивають на пенсії, у нього така працездатністю, він сповнений енергією і чоловічим шармом, встигає робити тисячі справ і постійно вчиться новому.

Ось, наприклад, він активно освоюється молодіжні соцмережі і кількість підписчиків в Тік-Ток зростає як на дріжджах.

Поплавський в Тік-ток
Поплавський в Тік-ток

Інститут культури, який заснував і успішно керує ним Поплавський (за що в народі отримав назву “Поплавок”) чуйно і своєчасно реагує на всі нововведення і зміни. Тому для поліпшення якості дистанційного навчання в грудні відкритий “Міжнародний центр інноваційних технологій”.

відкриття Центру
Відкриття Центру Інноваційних технологій

А зараз Михайло Михайлович вирішив поділитися своїми лайфхаками, як йому вдається тримати відмінну форму і здоров’я на рівні молодих. Ось 4 головні чинники:

  1. Здорове харчування.
  2. Контроль вітамінів.
  3. Ні шкідливим звичкам.
  4. Бути завжди на позитиві.

У своєму короткому відео (дивіться в кінці статті) Поплавський розтлумачив кожен пункт.

Наприклад, в поняття “здорове харчування” ректор включає різноманітність продуктів – і тваринні білки, і рослинні, і вуглеводи, і все, що дала природа для людини. І важлива правильна обробка їжі – мінімум смаження, ніякого фастфуду.

Щодо вітамінів, то Михайло Михайлович робить ставку на природні речовини – ніякі дорогі вітамінні комплекси не замінять звичайну моркву, смородину, цитрусові, традиційну квашену капусту, горіхи, бобові та ін.

Квашена капуста - найкраще джерело живих вітамінів
Квашена капуста – найкраще джерело живих вітамінів

Лайфхак №3 – відмовтеся від шкідливих звичок: куріння і алкоголь знищують імунну систему, звідси і постійних хвороби. Правда, він порадив не відмовлятися від червоного вина в помірних кількості – воно благотворно впливає на кров.

Важливий фактор – настрій. Позитивні люди хворіють набагато менше, так як у них міцніше імунітет. Поплавський порадив уникати стресів, більше посміхатися і бути доброзичливим до оточуючих.

Ось такі прості секрети і допомагають цього дивовижного людині жити здоровим і радіти життю.

 

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.