Топ-7 продуктів, які допоможуть позбутися від похмілля

Новорічні посиденьки часто можуть закінчитися головний больу вранці першого січня і моторошним похміллям. Які продукти допоможуть в два рахунки від цього позбутися.

1. Помідори

Помідорний сік – відмінний засіб від головного болю після вечірки. Помідор не тільки багатий вітаміном С, але і містить глутатіон, який бореться з токсинами, і лікопін, який знімає болі в печінці.

2. Соління

Алкогольний вечір не тільки зневоднює організм, а й збільшує його запаси солі, вітамінів і мінералів. Щоб усунути пошкодження, запасайтеся солоними огірками, які не тільки багаті вітамінами від А до К, але також багаті залізом, калієм і марганцем.

3. Банани

Чим більше ви п’єте, тим сильніше зневоднюється організм, тим більше він споживає запаси калію. Проте, ця поживна речовина має вирішальне значення для додання енергії організму, а також для боротьби з судомами і нудотою, дуже неприємними симптомами сумного майбутнього. Щоб вони зникли якнайшвидше, з’їжте кілька бананів.

4. Гриби

Хоча гриби, ймовірно, є одним з найменш вживаних продуктів вранці після пробудження, вони все одно повинні бути в холодильнику кожного тусовщика: вони багаті селеном і антиоксидантами, вони можуть значно поліпшити процес відновлення організму. Гриби також є важливим джерелом вітаміну B, який завжди корисно приймати.

5. Сухофрукти

Замість того, щоб намагатися вилікувати, краще запобігти: хрустячи сухофрукти перед вечіркою, ми наповнюємося білками, вітаміном Е і хорошими жирами, що дозволяє не тільки краще засвоювати вживається алкоголь, але і зменшить втрату поживних речовин на наступний день.

6. Жменя мигдалю

Мигдаль особливо багатий на магній, який допомагає розслабити м’язи. Ідеально підходить для зняття головного болю.

7. Лимон з медом

Дві чайні ложки свіжого соку лимона, чайна ложка меду в великій склянці води, і ваша бадьорість знову з’явиться в два прийоми.

Лимон виводить токсини, дає вітаміни і, перш за все, лікує головний біль. З іншого боку, мед пом’якшує горло (це може зацікавити вас, якщо вас всю ніч рвало) і видаляє залишки алкоголю завдяки натурального цукру.

Невелика порада: не очищайте лимони від шкірки, тому що їх шкірка містить багато вітамінів і допомагає очистити вашу пошарпану печінку.

Ізбавяемся від похмілля за допомогою цих продуктів
Ізбавяемся від похмілля за допомогою цих продуктів

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.