Лисий хореограф Влад Яма в честь свята показав своїх батьків: “телепортувати і привітав “

Владислав Яма останнім часом часто показує в Інстаграм своїх батьків.

Микола Петрович і Любов Миколаївна Яма живуть в рідному місті Владислава – Запоріжжя. Туди ж артист намагається приїжджати хоча б раз кілька місяців. Напередодні Нового року, а скоріше в День Святого Миколая лисий хореограф вирішив зробити сюрприз своїй мамі і татові, і приїхав до Запоріжжя.

Судячи з підпису до нового фото, він не сповістив батьків про свій приїзд на малу батьківщину

На фото зображені Любов Миколаївна, яка пофарбувала волосся в чорний з моменту минулого приїзду сина. А Микола Петрович надів окуляри.

“Святий Миколай попросив Владислава Миколайовича передати подарунок! Телепортнулся і зробив! “, – написав хореограф і суддя шоу “Танці з зірками ” Владислав Яма в своєму Інстаграм.

Поки невідомо один чи Яма приїхав до батьків, або взяв з собою дружину Ліліану і сина Леона

Влад Яма показав своїх батьків
Влад Яма показав своїх батьків

Шанувальники в коментарях відповіли, що Влад Яма схожий дуже на свого тата, а ось від мами практично немає спільних рис. Але раніше в одному з інтерв’ю Яма поділився, що по життю йому передалися такі риси характеру як стійкість до конфліктів і розсудливість в складних життєвих ситуаціях саме від мами. Папа ж по життю більш моральний і серйозний.

Нагадаємо, що недавно п’ятирічний Леон Яма відсвяткував свій перший серйозний ювілей. Незважаючи на карантин, гуляли в одному з ресторанів столиці. Відомо, що на святкуванні були і дочки відомого телеведучого Анатолія Анатоліча.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.