Софія Ротару продає свою розкішний готель “Вілла Софія” в Криму за 25 млн євро

Софія Ротару, яка тепер живе в Києві, вирішила розлучитися зі своєю нерухомістю в Криму - її шикарна квартира в Ялті вже продана, а тепер прийшов час готелю.

Коронавірусна криза торкнулася знаменитостей не тільки через концерти і виступи, а й малий бізнес представників естради – багато підприємств збанкрутували або перестали приносити бажаний прибуток після введення карантинних заходів. Так серед усіх проданих зірками ресторанів, фітнес-клубів і караоке виявилася готель Софії Ротару. Їй доводиться розлучитися зі своєю шикарною “Вілла Софія” в Криму.

Вілла Софія
Вілла Софія

Розцінку на готель вона поставила недемократичну – купити колишній готель співачки вийде не менш, ніж за 25 мільйонів євро. Адже все-таки епідемія яскраво позначилася на заробітках з виступів: корпоративи і свята заборонені, концерти обмежені, запис і продаж нових пісень стільки грошей не приносить. Судячи з усього, Ротару вирішила мінімізувати збитки продажем готелю (навіть влітку він ледь окупав себе) і заодно заробити згаяне за рік.

Апартаменти в Вілла Софія
Апартаменти в Вілла Софія

Сама виконавиця повноцінним бізнесом “Віллу Софію ” не рахувала – для неї особняк-готель в Ялті був скоріше справою для душі і сім’ї, адже нею керувала невістка Ротару, Світлана Євдокименко. Нерухомість вони купили разом з покійним чоловіком Олександром, так що вона дорога ще й як спогад. Але судячи з усього, безгрошів’я загрожує занадто серйозно. Журналісти програми “Ти не повіриш” знайшли інформацію на одному закритому для сторонніх сайті з продажу елітної нерухомості.

Номер в Вілла Софія
Номер в східному стилі в Вілла Софія

Сама готель належить до нечисленних закладам ВІП-класу в Криму – все 12 номерів класу “люкс”, вони коштують від 200 доларів за одну ніч. Один з номерів облаштовувався Ротару особисто на свій смак для того, щоб гостювати в ньому при приїзді на море. До анексії Криму співачка майже щоліта проводила на берегах Чорного Моря, займаючись улюбленою риболовлею і даючи “чорноморські” концерти.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.