Неможливо впізнати в цій розкішній красуні миловидну наложницю Шехзаде Мехмеда Нурбахар-хатун (фото)

Любителі серіалу "Пишне століття" пам'ятають всіх знакових героїв і героїнь. І серед них - наложницю Шехзаде Мехмеда Нурбахар-хатун, яка через інтриги в гаремі померла.

Юну, ніжну і довірливу Нурбахар, яку спочатку звати Клара, зіграла турецька актриса Ирем Хелваджіоглу. З дитинства вона мріяла стати музикантом і вчилася в консерваторії мистецтв Мюждат Гезен. Але у віці 20 років вона випадково потрапили на другорядну роль в полицеский серіалі і вирішила вчитися на актрису.

Ирем Хелваджіоглу
Ирем Хелваджіоглу

В епічному серіалі “Пишне століття” дівчина зіграла непомітну (на тлі постійних героїв) роль наложниці, але запам’яталася.

Після цієї пропозиції посипалися одне за іншим, дівчина вже знялася в більш ніж 10-ти популярних серіалах і фільмах. І навіть отримала дуже престижну в Турції акторську премію “Золотий метелик”.

Ирем Хелваджіоглу
Ірем Хелваджіоглу

А ще Ірем удосконалила свою зовнішність – зробила пластику і збільшила губи. Її довго хейтили через це, говорили, що стала схожа на Анджеліну Джолі, але актрису це мало хвилює – у неї вже є перший контракт в Голлівуді.

Ирем Хелваджіоглу зараз
Ірем Хелваджіоглу зараз

За історичними даними, на момент смерті Нурбахар-ханун було менше 16 років точно. У полон її взяли, як і Хюррем, між 13-и 14 роками їх життя, ще рік готували в наложниці. До 25 років у Хюррем вже було 4 дітей, а клімакс у неї настав в 32 роки. А дівчинка Клара, яку закоханий Мехмед, которому ледь виповнилося 17, назвав улюблену Нурбахар, вимушено втратила дитину, а потім і померла.

Ирем Хелваджіоглу в ролі Нурбахар-хатун
Ірем Хелваджіоглу в ролі Нурбахар-хатун

Це до того, щоби любительки серіалів не ідеалізували героїв серіалу. Часи були дуже жорстокі і потрапити в гарем щастило однієї з десятків тисяч полонянок, інші безславно згинули в чужих краях, в муках і нестатки.

Але за законами жанру, знімати неповнолітніх дівчаток у ролі дружини або наложниці не можна. Тому все актриси (крім дітей, природно) у фільмі дорослі.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.