Філіп Кіркоров відмовився виступати в Новий рік за 12,5 мільйона рублів, щоб провести час з дітьми

Новорічні свята у артистів - нескінченні концерти, корпоративи - чудова можливість заробити. І мало хто відмовляється, але такі є.

В шу-бізнесовій тусовці є навіть така приказка: “Новий рік весь рік годує”, що означає – доходи від корпоративів і святкових концертів рівні тому, що співак може заробити за весь інший час.

Правда, в 2020 році все інакше, пандемія внесла свої корективи. Концертів практично немає, а ті, що проводять – майже без глядачів через вимоги безпеки. Багато фірм відмовилися від корпоративів взагалі, вважаючи за краще гроші віддати співробітникам в якості премії.

Філіп Кіркоров у новорічному концерті
Філіп Кіркоров у новорічному концерті

Гуляти з розмахом збираються тільки великі компанії, у яких дуже багато грошей. Вони і запрошують самих топових зірок, щоб пити шампанське і танцювати під живий звук, а потім фотографуватися з кумиром мільйонів.

Одна з таких компаній традиційно запросила цілий пул відомих артистів, серед який було названо ім’я Короля російської естради Філіпа Кіркорова. Як дізналися журналісти одного з телеканалів, йому був запропонований гонорар в 12,5 мільйона рублів ($160 тисяч). Але Кіркоров відмовився, мотивуючи це тим, що зустріти Новий рік він хоче зі своїми дітьми – дочкою Аллою-Вікторією і сином Мартіном.

Філіп Кіркоров і його діти
Філіп Кіркоров і його діти

Шанувальники зірки схвалили таке рішення – сім’я головне, а гроші – наживне.

Коментарі
Коментарі

Останнім часом Філіп Бедросович дуже багато часу приділяє своїм дітям, яких йому народили сурогатного матері. Дочка і син вже в тому віці, що їх треба активно залучати до життя. І батько повважав – буде неправильно позбавляти їх сімейного свята. Коментатори написали, що це правильно, тим більше, грошей Кіркоров не потребує.

коментар
Коментар

А є й зовсім скептичні відгуки – одні не вірять, мовляв, це просто піар; інші пишуть, що зірки вже з жиру бісяться, не знають, куди вже витрачати свої мільйони.

коментар
Коментар

У будь-якому випадку, виграли діти Кіркорова – вони Новий рік зустрічатимуть з батьком.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.