Зморшки, пластика і діти: Як виглядають найкрасивіші султани з “Пишного століття ” 10 років потому

Незабаром всю знімальну команду одного з найпопулярніших в світі турецьких серіалів чекає кругла дата - 10 років з моменту виходу в ефір "Пишного століття".

Першу серію історичної драми показали 5 січня 2011 року, і з тих пір сотні тисяч глядачів не могли відірватися від життя Османської Імперії протягом чотирьох сезонів – весь цей шлях вони пройшли разом з головною героїнею Анастасією, яка з рабині стала володаркою гарему. Актори, які виконують головні ролі, стали затребуваними зірками і продовжили зніматися в успішних проектах. Як змінилися актриси-красуні серіалу за ці десять років?

Хюррем Султан

Головній зірці серіалу, актрисі Мер’єм Узерлі, вже виповнилося тридцять сім років – рудоволоса красуня німецького походження потрапила в серіал за щасливим збігом обставин. Роль Хюррем зробила її популярною не тільки в Туреччині, але і у всій Європі.

Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Зараз у Мер’єм перерву в кар’єрі, адже вона очікує народження другої дочки – сестрички свого старшого дитини Лари. Іменем батька актриса не ділиться, але відомо, що це американський бізнесмен.

Хатідже Султан

Сельма Ерґеч, виконавиця ролі Хатідже Султан, до сих пір підтримує близькі стосунки з багатьма колегами, хоча зйомки серіалу вже п’ять років як закінчилися.

Сельма Ерґеч
Сельма Ерґеч

З екранними Махідевран і Гюльфем вони по-справжньому подружилися і часто проводять час разом. В особистому житті у Сельми все в порядку – вона одружена з бізнесменом на ім’я Джан Оз, з яким виховує доньку Ясмін.

Валіде

Статну Валіде в проекті зіграла Небахат Чехре – легендарна турецька актриса вже відсвяткувала 75 день народження, але при цьому продовжує творчу діяльність!

Небахат Чехре
Небахат Чехре

Незважаючи на два шлюби, дітей у актриси немає, але вона залучена в виховання онучатих племінників від своїх братів і сестер. Небахат живе в заміському будинку і готується вийти на пенсію.

Махідевран султан

Нур Феттахоглу, яка зіграла нещасну Махідевран, в житті набагато приємніша людина – незважаючи на не найприємніший екранний образ, в інших своїх проектах вона грає красивих і гарних жінок.

Нур Феттахоглу
Нур Феттахоглу

Але зйомки для телебачення не так до душі Нур, як театральні постановки, так що після виходу з декрету в 2019 році вона пішла з екранів.

Міхрімах султан

Єдину улюблену доньку Сулеймана зіграла молода Пелін Карахан. Зараз вона відома не тільки в Туреччині, але і в Європі актриса.

Пелін Карахан
Пелін Карахан

Жінка щаслива в другому шлюбі з багатим бізнесменом, у пари двоє синів – Алі Демір і Джан Еюп.

Нурбахар Хатун

Ще одна актриса другого плану в серіалі потрапила в цей список через кардинальних змін у зовнішності – Ирем Хелваджіоглу, більш відома як Нурбахар Хатун, виглядала скромною природною красунею в серіалі, поки не звернулася до косметологів.

Ирем Хелваджіоглу
Ирем Хелваджіоглу

Процедури перетворили її в «голлівудську зірку» або, якщо точніше, то типову модель з Інстаграма. Тепер через масивні губ і чітких скул стару Ирем не впізнати.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.