Олег Винник став обличчям новорічного випуску популярного журналу “Телеграф” і розповів де проведе Новий рік

Популярний український співак і кумир мільйонів Олег Винник несподівано для себе потрапив на обкладинку крутого глянцю.

Новиною про це співак поділився у себе в Інстаграм-історії, продемонструвавши обкладинку журналу “Телеграф ” за грудень.

Скріншот з Інстаграм Олега Винника
Скріншот з Інстаграм Олега Винника

На знімку Олег Винник надів світло-коричневий стриманий піджак, а під ним ніжно-морквяний сорочка. Олег Винник зі своєю звичною шевелюрою задумливо позує і дивиться вдалину. На цьому фото чітко видно його блакитний колір очей.

Варто відзначити, що за кілька годин до цього Олег Винник в яскравій куртці і штанах в обтяжку показав, де буде святкувати новий рік.

Олег Винник останнім часом рідко ділиться новими фотографіями в соціальних мережах. Можливо, це пов’язано з його надмірною зайнятістю і суєтою, що виникла на тлі підготовки до важливої події, а ще зйомками сліпих прослуховувань проекту Голос країни.

Активність Винника в Інстаграм знизилася з тих пір, як стало відомо що він перехворів коронавірусів і був дискваліфікований з “Танців з зірками “.

Однак після запису новорічного шоу артист показав кадри зі зйомок

Скріншот з Інстаграм Олега Винника
Скріншот з Інстаграм Олега Винника

 "Скріншот

Як виявилося, він підготував своїм фанатам і фанаток цілий концерт, і деякі кадри з нього вже виклав в Інстаграм-історію.

Український співак, тренер шоу “Голос країни ” і учасник четвертого сезону шоу “Танці з зірками ” виступить в новорічну ніч на телеканалі “Україна ” і подарує глядачам свої найкращі хіти.

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник додав до свого офіційний онлайн-магазин набори шоколаду, які стануть відмінним подарунком для любителів співака.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.