Старший син Віктора Павліка про покійного молодшого брата: “Він так довго мучився”

Старший син співака Віктора Павліка Олександр вперше публічно заговорив про покійного молодшого брата, який помер від раку у серпні 2020-го.

Діагноз саркома хребців Павлу Павліку поставили у жовтні 2018-го. Це злоякісна пухлина кісткового скелета, що відрізняється складною діагностикою і агресивним перебігом.

Хлопець пройшов 20 курсів хіміотерапії, курс променевої терапії, регулярно обстежувався і знаходився під наглядом лікарів, проте його стан здоров’я тільки погіршувався. В останні місяці життя у Павла почали відмовляти пальці, а пересувався він тільки в інвалідному візку.

Виктор Павлик с сыновьями
Віктор Павлік з синами

В ефірі програми “Зірковий шлях” Олександр згадав їх останню розмову. Чоловік зазначив, що з Пашею вони були дуже близькі, тому він все ще не може змиритися з тим, що брату випали такі складні випробування:

“Я його на руках з пологового будинку тримав, розумієте? І він така чиста дитина була. Я знаю, що чиста людина рано йде до Бога. Я просто не знаю, чому це з ним сталося. Мені єдине шкода, що він так довго мучився, все ж таки два роки. Лору шкода, вона від нього не відходила”.

Александр Павлик
Олександр Павлік

Лора — мама Павла, Лариса Созаєва, вона була третьою дружиною Віктора Павліка. Від неї артист пішов до молодої Катерини Реп’яхової, яка є його концертним директором.

Лора Созаева, Павел и Виктор Павлик
Лора Созаєва, Павло і Віктор Павлік

Про смерть Паші Олександру повідомила його дружина, коли той гастролював по Україні. При цьому він зізнався, що сім’я розуміла, куди все рухається:

“В принципі, десь ми трохи і були готові до цього, я так думаю. І Лора вже стільки намучилася. Коли ми приїхали на похорон в цей день, було важко. Я бачив, як тато переживав. Саме в той день. Далі — я нічого не можу сказати і не хочу говорити”.

Александр и Виктор Павлик
Олександр і Віктор Павлік

Остання розмова братів відбулася за тиждень до того, як все сталося. Павло розповідав Олександру про дівчину, з якою він познайомився в мережі і яка навіть приїжджала його провідати. Але найбільше співака вразили думки 21-річного Паші. Він говорив, що лежати все життя овочем в ліжку не хоче:

“Я вже чекаю, або Господь мене туди нехай забирає, або зробить з мене тут людину”, — згадав син Павліка слова брата.

Александр Павлик в программе Зірковий шлях
Олександр Павлик в програмі Зірковий шлях

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.