Тіна Кароль в пекучій червоній сукні потрапила на обкладинку “Отдохни “: без Дана Балана

Тіна Кароль - одна з найкрасивіших жінок України. Тричі таким званням нагороджував її журнал VIVA.

В кінці цього року ще один журнал про зірок визнав співачку найкрасивішою, і розмістив її фото на своїй обкладинці. Це журнал “Отдохни “.

Цього року співачка випустила авторські босоніжки і свічки у вигляді себе. Вартість босоніжок – 5200 грн. А ось за свічку просить 1 800.

У соцмережі відзначається, що на створення фінального варіанту пішло більше 700 годин роботи художників, дизайнерів, скульпторів і майстрів по заливці. Свічка видає аромат сандалу, і “оспівує красу жіночого тіла і неосяжність душі “. Ось тільки фанам доведеться розщедритися – воскова фігурка Тіни Кароль коштує 1800 гривень.

Тіна Кароль показала, де зберігає взуття: продукти посунуться
Тіна Кароль показала, де зберігає взуття: продукти посунуться

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль була ведучою шоу “Танці з зірками “, де її партнер Юрій Горбунов зробив дівчині неоднозначне пропозицію – вийти в наступному сезоні проекту на паркет в якості учасників. Тіна Кароль пропозицію поки не коментувала, але знаючи її – все можливо.

Тіна Кароль на "Голосі країни"
Тіна Кароль на “Голосі країни”

Також Кароль стала тренером у проекті “Голос країни “, одинадцятий сезон якого буде виходити в наступному році по телеканалу 1 + 1. Відомо, що етап сліпих прослуховувань вже відзнято.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На жаль фанатів, Дана Балана там не буде. Його крісло зайняв Олег Винник, що змусило фанів обурюватися і писати гнівні коментарі в Інстаграм-аккаунт прес-служби телеканалу 1 + 1.

Тіна Кароль в образі нареченої
Тіна Кароль в образі нареченої

Поки невідомо, де саме можна буде побачити Тіну Кароль в новорічну ніч, але точно відомо, що вона планує святкувати цей сімейне свято не на самоті.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.