Телепсихолог Дмитро Карпачов вперше розповів про свою дитину: “Мої погляди з сином не збігаються”

Відомий український телепсихолог Дмитро Карпачов зазвичай уникає питань про особисте, але нарешті він дав велике інтерв'ю, де розповів про сина.

Дмитра багато хто знає як ведучого і експерта багатьох проектів з соціальним ухилом, таких як “Детектор брехні”, “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Вагітна в 16”, “Врятуйте нашу сім’ю” і не тільки . Завдяки цим шоу героя нашої сьогоднішньої статті люблять і за межами країни — його обличчя знайоме і російським, і білоруським глядачам.

Дмитрий Карпачев
Дмитро Карпачов

При всій своїй популярності Карпачов ретельно приховує особисте життя від публіки, тому про нього в основному відомо лише те, що лежить на поверхні. Ведуча YouTube-каналу “Олицкая” в рамках проекту “Без комплексів” змогла розговорити психолога і задала йому найцікавіші питання, а також дізналася, чому ж Дмитро уникає давати інтерв’ю про себе.

Виявилося, він просто не любить цього робити:

“Мені вистачає камер і в моїй професійній діяльності”.

Дмитрий Карпачев в шоу Без комплексов
Дмитро Карпачов в шоу Без комплексів

Подробиці сімейного життя Карпачов теж тримає за сімома замками, хоча деякі факти про нього все ж відомі. Телеведучий одружений на жінці на ім’я Ірина, яку він зустрів у рідному Дніпродзержинську (Кам’янському). У 2009-му у пари народився син Святогор і поки-що він їх єдиний спадкоємець.

Незважаючи на те що Дмитро пише книги про виховання дітей і дає різні відеопоради батькам, себе ідеальним батьком він не вважає:

“Звичайно ж, я не бездоганний батько і я не вірю в існування в принципі бездоганних людей. Я би хотів більше часу проводити з дитиною”.

Дмитрий Карпачев с сыном Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

При цьому причина, по якій психолог нечасто проводить час з 11-річним сином криється аж ніяк не у великій зайнятості:

“Іноді наші погляди не збігаються. Ось він говорить: “Давай в Маріо пограємо”. А мені нецікаво грати в Маріо, я йому пропоную якийсь свій варіант, йому він нецікавий. Ну в цьому місці ми не зійшлися, ну і нормально”.

Дмитрий Карпачев в гостях у Олицкой
Дмитро Карпачов в гостях у Олицької

Як вважає Карпачов, головне проводити спільне дозвілля якісно і є два базових правила — робити те, що хоче дитина, і робити тільки це, не відволікаючись ні на що більше.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.