Комаров розповів, ким працював до “Світу навиворіт”: чатував зірок з фотокамерою заради скандальних кадрів

Відомий український мандрівник і ведучий Дмитро Комаров розповів, ким працював на самому початку телевізійної кар'єри.

Зараз багато хто знає Дмитра, як автора і головного героя успішного тревел-шоу “Світ навиворіт”. Зовсім не дивно, що зараз спокійно прогулятися вулицями Києва без уваги перехожих і регулярних прохань сфотографуватися він не може.

Але виявляється, колись Комаров і сам з фотокамерою в руках ловив знаменитостей для вдалого кадру. Про це він розповів в програмі “ЖВЛ”.

Дмитрий Комаров любит фотографировать
Дмитро Комаров любить фотографувати

“Я — два в одному: я і сам був папараці, в прямому сенсі слова, і тепер, коли обличчя потрапило в телевізор, можу стати об’єктом полювання папараці”.

У двохтисячних Діма був журналістом, який потайки спостерігав за зірками. Одного разу в Україну прилітав боксер Майк Тайсон і в редакції Комарову дали завдання стежити за ним.

Дмитрий Комаров в ЖВЛ
Дмитро Комаров в ЖВЛ

Поки він разом з водієм фотографував спортсмена з машини, охорона це помітила і зникла з очей. Але так легко від Дмитра не позбутися — він буквально працював під прикриттям в клубі, де відпочивав Тайсон.

“Я надів костюмчик, я взяв дипломатик, в цей дипломатик поклав фотоаппаратик і при галстучку, грубо кажучи, прийшов до цього модного клубу. Я тихенько-тихенько, бочком — раз, і втиснувся в це коло. За рахунок мого дрес-коду я не викликав підозр. І я просто беру фотоапарат зі спалахом, там же в клубі темно, підходжу до охоронця, посуваю його і кажу: “Посунься”.

Один из тех самых кадров с Тайсоном, снятых Дмитрием Комаровым
Один з тих самих кадрів з Тайсоном, знятих Дмитром Комаровим

Тоді Комарову вдалося зробити кілька унікальних кадрів Майка в компанії дівчат, а тепер полюють і за ним. Треба сказати, що мандрівник вміє добре конспіруватися, знаючи всю “кухню” папараці зсередини, адже ніхто навіть не здогадувався, що у нього роман з партнеркою по “Танцях з зірками” Олександрою Кучеренко.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Такою ж несподіванкою для всіх стала новина про їх таємне весілля в Ізраїлі.

“Ми полетіли двома сім’ями: одна сім’я в одному куточку, інша в іншому. Окремо зареєструвалися на рейс, і тільки зустрілися вже в Єрусалимі на парковці”, — зізнався Дмитро.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.