Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина-підлітка Арчі: сімейний портрет

Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина-підлітка Арчі Харрісона на новому сімейному портреті в честь Різдва.

Вони випустили власну стилізовану листівку, на якій зображений не фото, а скоріше малюнок по фото. Незважаючи на те, що малюнок частково змащений, на ньому чітко видно, що Арчі пішов в батька – особливо це помітно по рудому волоссю.

Автор такого малюнка – мама Меган Маркл Дория

Малюнок був зроблений з фото. А на фотографії представники королівської сім’ї позують на тлі маленького будиночка на порозі, вони тримають Арчі пахви і грають з домашнім вихованцем.

Меган Маркл і Принц Гаррі презентували свою листівку
Меган Маркл і Принц Гаррі презентували свою листівку

Імовірно, даний сімейний знімок був списаний з пейзажу у особняка Меган і Гаррі в Малібу.

Фотографію нової листівки опублікувала організація із захисту тварин Mayhew з Лондона. До слова, зв’язок королівської сім’ї з організацією зрозуміла, адже вони оголошені меценатами і патронами Mayhew.

Нагадаємо, Меган Маркл недавно поділилася, що влітку цього року вона пережила викидень. Вона втратила дитину абсолютно несподівано, і причини досі невідомі. Можливо, сама Меган вже в курсі цієї причини, однак публіці її розкривати не поспішає.

Про викидень вона розповіла в кінці осені виданню New York Times

Нагадаємо, нещодавно Гаррі і Меган заявили про відкриття свого масштабного благодійного проекту.

Королівські подружжя оголосило, що основна їх діяльність буде спрямована на порятунок і організацію харчування людей, які з різних причин потрапили в біду і залишилися без грошей.

Локальні мобільні кухні будуть розгорнуті в місцях стихійних лих або катастроф, і всі нужденні зможуть до них звернутися.

Про благодійну діяльність герцоги оголосили зовсім недавно, тому поки що про детальні кроки в цьому напрямку відомо мало.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.