Катерина Осадча у вишиванці і з косами привітала всіх з католицьким Різдвом

25 грудня весь католицький світ відзначає Різдво. Уже три роки поспіль це свято узаконене і в Україні.

До святкування приєдналися безліч зірок, які виклали свої фотографії в парадних нарядах. Наприклад, телеведуча шоу “Світське життя ” Катерина Осадча виклала фотографію в традиційному українському вбранні, що складається з вишиванки, безрукавки, паска, спідниці та головного убору.

Звичайно ж, на голові Осадча зробила не модну укладку як для прямого ефіру, а дві скромних косички

Фотографія зібрала масу захоплених коментарів, адже Катерина Осадча і справді виглядала дуже привабливо, особливо на тлі гарної різдвяної ялинки.

“Вітаю всіх католиків України і світу з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято подарує здоров’я, мир і спокій. А куму @hrystia дякуємо за такий душевний, вже традиційне свято “, – написала телеведуча і дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов стали провідними одинадцятого сезону шоу “Голос країни “, куди замість Дана Балана запросили Олега Винника.

Ось такі коментарі написали зірці “Світського життя ” під атмосферним знімком:

  • Чарівна. дуже личить
  • Ух ти ух ти які ми красиві
  • красуня
  • Зі Святом Різдва і Нового року
  • Ми сьогодні відзначаємо Різдво з англійцями. Всіх зі святом
  • Щасливого Різдва

Відзначимо, що недавно знаменитість показала наряд, в якому вона буде зустрічати Новий рік.

Це пишне фатіновой плаття.

На опублікованій фотографії Осадча позує в плаття «в підлогу» і з екстремальним декольте. Завдяки цьому видна виточена постать телеведучої, яку оцінила дружина українського співака Дмитра Монатика Ірина: «Катюша, ти шикарна. І гості бомба ».

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.