Дмитро Дікусар відверто розповів, чому до сих пір повінчаний з Шоптенко: “Це само собою зрозуміле”

Відомий український хореограф Дмитро Дікусар вже давно не одружений на Олені Шоптенко, однак вони досі повінчані.

Зараз герой нашої сьогоднішньої статті перебуває в статусі завидного холостяка, а серед його дружин були одні лише блондинки — поп-королева вітчизняної естради Ірина Білик і танцівниця Олена Шоптенко. З обома колишніми Дмитро зумів зберегти теплі дружні стосунки. Втім, вони і самі завжди добре про нього відгукуються.

В інтерв’ю для YouTube-шоу “Ужин с Дороти” Дікусар розповів, що для нього головне —людська повага, яка і лежить в основі їх прекрасних взаємин:

“Я з самого початку дуже сильно поважав і поважаю цих жінок за багато моментів — і за творчість, і за людяність, і за доброту. І так чи інакше, колись я цих жінок вибрав, вони вибрали мене. Вони ж були для мене прекрасні добрі люди. Якщо ми не можемо бути разом, вони не перестають бути для мене прекрасними добрими людьми”.

Дмитрий Дикусар на Ужине с Дороти
Дмитро Дікусар в YouTube-шоу Ужин с Дороти

До ресі, і з Іриною, і з Оленою Дмитро познайомився на паркеті. В “Танцях з зірками-2” герой статті замінив першого партнера Білик В’ячеслава Легковенко. Тоді ж між ними все і зав’язалося. Через 3 роки спільного життя вони розійшлися, причому без будь-яких публічних скандалів. Все виявилося набагато простіше — закохані просто охололи один до одного.

Билык и Дикусар
Білик і Дікусар

Шоптенко і Дікусар були знайомі задовго до початку роману. Їхні стосунки зав’язалися на роботі, коли вони ставили танцювальне шоу в Грузії. Від публіки свою любов хореографи не приховували, як і пишне весілля у 2013-му. Тоді ж молодята обвінчалися, причому і зараз вони повінчані.

Венчание Дикусара и Шоптенко
Вінчання Дікусара і Шоптенко

У бесіді з Аліною Доротюк Дмитро зізнався, що дізнавався про такий обряд, як розвінчання — його як такого не існує. Все, що в даному випадку можна зробити — отримати “довідку” про церковне розлучення, щоб пройти через вінчання вдруге.

“Так як я зараз не одружений, не йду вінчатися, мені як би ця довідка не потрібна. Але напевно, якщо для моєї майбутньої дружини це буде принципово важливе питання і вона захоче вінчатися, мені доведеться піти, комусь дати якісь гроші і хтось дасть мені папірець”.

Алина Доротюк и Дмитрий Дикусар
Аліна Доротюк і Дмитро Дікусар

Тут же ведуча поцікавилася, хто спочатку був ініціатором вінчання, адже це досить серйозний момент у відносинах:

“Мені здається, що це було якось само собою зрозуміле. Я коли одружився, у мене не було в планах, що я буду це робити ще пару разів. Тобто я прийняв для себе рішення, що я все, одружуся” , — відповів Дікусар.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.