Битва модних нарядів: Катерина Кухар проти Наталії Могилевської – хто виглядає ефектніше

Трима-балерина Катерина Кухар поділилася з шанувальниками новим ефектним фото, а уважні користувачі задумалися - десь вони вже це бачили!

Після закінчення шоу “Танців з зірками” Катерина Кухар повернулася до звичного ритму життя – виступам на сцені театру, участі в різних концертах і шоу. А ще – традиційні передноворічні та різдвяні фотосесії.

Для привітання віруючих західного обряду з Різдвом 25 грудня Катерина вибрала ефектне колекційне блакитне плаття молодого бренду Rotate by Birger Christensen з Данії.

Катерина Кухар в блакитному вбранні
Катерина Кухар в блакитному вбранні

Шанувальники засипали Катерину компліментами.

Коментарі
Коментарі

Сукня виконана з тканини під назвою “пухнаста травичка” з штучними пір’їнками, коротка пряма, зі спущеними плічками і об’ємними рукавами в три чверті. Вартість такого наряду по каталогу 220 євро (7670 гривень).

Користувачі Мережі згадали, що вже бачили таке вбрання – на співачці Наталі Могилевській. Вона влітку в точно такій сукні, тільки більш насиченого блакитного кольору, прийшла на інтерв’ю радіоефіру на Авторадіо в честь попадання її пісні “Білий літак” в топову десятку.

Наталя Могилевська в такому ж вбранні
Наталя Могилевська в такому ж вбранні

Образ Наталії тоді також вразив шанувальників, правда, всі більше захоплювалися її новим кольором волосся, а про плаття писали так:

 ""

Коментарі
Коментарі

І зараз, порівнюючи, кому більше наряд йде, всі зійшлися, що Катерина виглядає більш витончено і вишукано, а Наталі об’ємні фасони не надто йдуть.

Екатерина Кухар и Наталья Могилевская в одинаковых нарядах
Катерина Кухар та Наталя Могилевська в однакових нарядах

Ще з часів “Танців з зірками” Катерина і Наталя конкурували між собою, і навіть сильно посварилися під час проекту, але після помирилися.

Кухар и Могилевская помирились
Кухар та Могилевська помирилися

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.