Сумний Юрій Ткач поскаржився на “прищик” на лобі, а шанувальники натякнули, що це роги пробиваються

Юрія Ткача з "Квартал 95 " все знають, як веселого і життєрадісного людини. А тут чоловік зовсім засумував і поділився фото, де все його неприємності видно на обличчі.

Кварталівець Юрій Ткач – персона відома і улюблена, на його Інстаграм вже підписано 1,6 млн шанувальників – і не дарма! Шоумен-комік регулярно публікує дуже смішні пости і фото, які багатьом допомогли не втратити настрій і не впасти духом в складні часи самоізоляції.

Кожен пост Юрія набирає десятки тисяч лайків і сотні коментів. Але цей виділяється – тут чоловік не те, що сумний, а такий скривджений-ображений, зовсім як діти вміють ображатися. Але це й не дивно – гляньте самі.

Потерпілий Юрій Ткач
Потерпілий Юрій Ткач

Міцний, здоровий чоловік позує з величезною шишкою на лобі, але намагається применшити масштаби проблеми і ось так скромненько підписав фото:

 ""

Соромно ж зізнатися, як постраждав. Шанувальники відразу ж стали вправлятися в дотепності і висувати свої припущення, від чого у Юрія така оказія вискочила. Версії найрізноманітніші – від розсердженої дружини зі сковорідкою до росту рогів (від тієї ж дружини). І навіть сплив такий варіант – Юрій вже такий розумний, що мізки в голові не вкладаються.

 "" "" "" "" ""

Інші стали давати мега-корисні поради, як усунути проблему.

 ""

 ""

Треті сприйняли все в буквальному сенсі і на повному серйозі стали давати корисні народні рецепти від шишки на лобі – від приліпити лист подорожника до змастити соком чистотілу або присипати маком (а, що – допомагає?).

 ""

Самі нудні помітили, що це грим і відразу поділилися таким відкриттям. Деякі навіть звернули увагу і на розбиті губи коміка.

А сам Юрій з того часу пропав і мовчить, напевно, шишку лікує. Є підозра, що ми її ще десь побачимо – в якомусь з веселих новорічних концертів або шоу. Чекаємо!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.