Як виглядав Дан Балан до того, як підкорив Тіну Кароль, архівне фото обговорюють в мережі

Молдавський красавчик Дан Балан підкорив українську співачку і телеведучу Тіну Кароль не тільки своїм професійним вокалом.

Він ще й досить харизматичний, гарний молодий чоловік, на якого можна задивитися (що і зробила співачка Тіна). Нещодавно в мережі спливли кадри того, як Дан виглядав до знаменитості і до можливого роману з Тіною Кароль.

У Дана Балана і в молодості були такі симпатичні кучерики: мабуть на них і повелася Тіночка

Молодий хлопчина з кучериками: в мережі активно обговорюють фото Дана Балана часів початку кар'єри
Молодий хлопчина з кучериками: в мережі активно обговорюють фото Дана Балана часів початку кар’єри

Нове незвичайне фото з’явилася на фан-сторінці молдавського, а тепер і частково українського артиста.

Шанувальники співака прийшли в захват від такого способу улюбленця, але були і ті, хто розкритикував його зовнішній вигляд.

Дан Балан поділився новим фото: задумливий і сумний
Дан Балан поділився новим фото: задумливий і сумний

“Такий кудряшка миленький “, “Талановитий музикант, красивий чоловік! Я дивуюся людям, які пишуть гидоти “, “Пупсик “, “Автостопом з якоюсь копиці виліз “, – висловилися коментатори в описі до знімку.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана набирає нових обертів

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Нещодавно в мережі почали говорити, що Тіна хоче народити Дану Балану дочка. І це при тому, що артистці вже 35 років, а Дану – 41.

Про своє бажання завести другу дитину українська телеведуча і співачка розповіла в одному з недавніх інтерв’ю телеведучій “Світського життя ” Катерині Осадчій.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Однак до кінця Тіна не впевнена буде народжувати доньку – вона навіть розглядає варіант взяти дівчинку з дитячого будинку. І стверджує – зараз в її житті є місце для чоловіка, повинна ж вона кимось надихатися.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.