Максим Галкін показав сімейну вечерю з Лізою і Гаррі, але без Пугачової: дешево та сердито

Відомий російський комік і пародист Максим Галкін показав, чим вечеряють їх з Аллою Пугачовою діти Ліза та Гаррі.

Сімейство Примадонни і Галкіна є одним з найбільш обговорюваних у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Причиною цього стала їх 27-річна різниця у віці, адже після шлюбу з Алли Борисівни Філіпом Кіркоровим ніхто не міг подумати, що співачка обере в чоловіки ще більш молодого обранця.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

ЗМІ регулярно розводять їх пару, проте рік за роком вони спростовують всілякі плітки, публічно демонструючи сімейну ідилію, а в листопаді 2020-го знамените подружжя відзначило 19 років разом. Їх союз став ще міцнішим з народженням спільних дітей — двійнят Лізи і Гаррі.

Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі
Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі

Батьками Максим і Алла стали у 2013-му і якщо спочатку вони оберігали спадкоємців від уваги громадськості, то зараз дітлахи все частіше і частіше з’являються в соціальних мережах. Особливо спільними фото і відео любить ділитися Галкін, що він зробив і на цей раз.

Алла Пугачова і Максим Галкін зуміли побудувати міцну сім'ю
Алла Пугачова і Максим Галкін з Лізою та Гаррі

У себе в Instagram-stories герой нашої сьогоднішньої статті показав кадри сімейної вечері з Лізою і Гаррі. Як не дивно, але стіл не був переповнений стравами на вибір — діти вечеряли звичайнісінькою гречаною кашею, після чого на них чекав перегляд нового випуску телешоу “Краще за всіх!”, Яке веде сам Максим.

Скриншоты из Instagram Максима Галкина
Скріншоти з Instagram Максима Галкіна

До слова, чоловік Примадонни пробує себе і в інтернет-просторі. Він веде музичний проект “Музикаліті”, де навіть побувала Пугачова, а ще гуморист створив власний YouTube-канал, де планує публікувати забавні ролики з собою в головних ролях.

Якщо хочете дізнатися, як виглядає розкішний замок Алли Борисівни і Галкіна, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.