Лідія Таран здивувала різко помолодшавшим видом: телеведуча змінилася перед Новим роком

Відома українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників кардинальним омолодженням перед Новим роком.

Лідію багато глядачів знають як зірку телеканалу 1+1 і таких проектів, як “Я люблю Україну”, “Сніданок з 1+1”, а також “ТСН”. Тим не менш, свій кар’єрний шлях героїня нашої сьогоднішньої статті почала на Новому каналі.

Крім робочих ефірів, Таран можна побачити в соціальних мережах, де вона регулярно радує фанатів свіжими фото і відео. Нещодавно ведуча влаштувала собі міні-відпустку в Карпатах і, звичайно ж, поділилася кадрами з гірськолижного курорту.

Перед камерою Лідія постала без макіяжу і в спортивному костюмі — такою публіка не звикла її бачити, адже в студії 1+1 вона завжди на висоті.

З відпустки теледіва вже повернулася і встигла показати підготовку до нових випусків новин. У кадрі вона позує в строгому сірому костюмі зі звичною укладкою хвилями і легким макіяжем. За нею стоїть гример каналу, але увагу привертає зовсім не це — на обличчі Таран не видно не однієї зморшки, хоча ще восени у неї були помітні перші ознаки вікових змін.

Скриншот из Instagram Лидии Таран
Скріншот з Instagram Лідії Таран

Не виключено, що вся справа в уколах краси, зроблених вмілою рукою косметолога, адже до них вдаються все більше представників шоу-бізнесу і не тільки.

Осеннее фото Лидии
Осіннє фото Лідії

У наступній же Instagram-сторіз Лідія показала фотоколаж з колегою Соломією Вітвіцькою і поцікавилася у підписників, чи схожі вони.

Еще один скриншот из Instagram Лидии Таран
Ще один скріншот з Instagram Лідії Таран

Треба сказати, що нічого спільного в їх зовнішності немає, але можливо, незабаром все зміниться — зовсім недавно Соломія задумалась про те, щоб стати блондинкою. Новий рік починається зі змін.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.