Наталя Могилевська подарувала своєму мільйонерові куртку з власним фото: аби не пішов до іншої

Відома українська співачка Наталія Могилевська в черговий раз засвітилася в компанії мільйонера Олега Рижова, з яким їй приписують роман.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах, а як тільки в її оточенні з’являється який-небудь чоловік, Наталю тут же з ним сватають.

Вже неодноразово виконавиця хіта “Полюби меня такой” публікувала спільні знімки з Олегом, що вона зробила і на цей раз. Перед камерою Могилевська позувала в різнобарвній шубі і з яскравим макіяжем, а Рижов надів джинсову куртку з портретом Наталії на спині і написом “Натусик”. У кадрі вони обнімаються і слухають музику.

Олег Рыжов и Наталья Могилевская
Олег Рижов і Наталя Могилевська

До речі, саме так називається нова пісня артистки, в кліпі до якої в ролі діджея знявся і Олег. Зі своїм завданням чоловік впорався добре, хоча з огляду на те, що він захоплюється режисурою, це зовсім не дивно.

Шанувальники не пройшли повз публікації і обсипали парочку приємними словами:

  • “Красиві і щасливі!”;
  • “Щастя вам!”;
  • “Ось хто завжди в тренді, так це Могилевська. Розумничка і велика трудяга. Курточка вогонь”;
  • “Гарна пара”;
  • “Хто поруч з вами?”, — запитав один з коментаторів, на що тут же отримав відповідь від іншого користувача: “Коханий, якого його довго приховували”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що чутки про роман між Наталею і Олегом почали ходити в мережі після їх першої ж появи на публіці разом. Фанати сподівалися, що співачка нарешті знайшла своє щастя в особі надійного чоловіка, однак вона сама заперечує подібні домисли і стверджує, що їх пов’язує лише дружба та ділові відносини.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.