Юрій Горбунов похвалився машиною ціною більше ніж за мільйон, яку заправляє синочок

Телеведучий Юрій Горбунов похвалився тим, що його дорослий син уже сам заправляє машину і вставляє заправний пістолет. Папа пожартував - так син розвивається.

Відповідне фото він виклав у своєму Інстаграм-акаунті.

“На заправці нам цікаво все. Ось ти яка – їжа двигуна! “, – підписав відомий телеведучий своє фото з сином.

Ось що написали в коментарях:

  • Маленький оператор АЗС # ПОМІЧНИК ТАТА …
  • Він навіть зі спини на вас схожий))
  • Повилазили нібито “таланти “
  • Витрата у вас непоганий
  • Та ж історія. Папа без сина не може заправитися !!!! контроль завжди

У коментарях фанати також помітили, що тепер знають яка машина у сім’ї Горбунова і Осадчої. Це Ленд Ровер 2018 року, за більш ніж мільйон гривень.

Юрій Горбунов з сином Іваном
Юрій Горбунов з сином Іваном

Відзначимо, що  телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов в щасливому шлюбі виховують трирічного сина Ваню. Вони довго приховували хлопчика від очей цікавою публіки, але з часом стали публікувати сімейні фото в соцмережах, на радість передплатникам.

Зараз публіка в очікуванні другої дитини у пари Юрія і Катерини. Для Каті це буде вже третя дитина, так як від першого шлюбу у неї вже є дорослий син Ілля.

Катя Осадча, Юрій Горбунов та перший сніг
Катя Осадча, Юрій Горбунов та перший сніг

Однак з поповненням пара поки не поспішає – кажуть, що минає видався дуже складним, багато чого змінилося, тому зараз до таких “подвигів ” поки не готові.

Але на Новий рік можна буде побачити інші “плоди ” роботи Катерини Осадчої – спеціальні випуски програми “Світське життя “, де журналістка поставила цікаві питання зірок.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.