Марічка Падалко зізналася, що вже цілих 15 років ходить в старому пальті: журналістка з народу

Відома українська журналістка Марічка Падалко зізналася, що пальто не міняла вже цілих 15 років. Невже ведучим 1+1 платять так мало?

За службовим обов’язком в кожен ефір Марічка та її колеги виходять з голочки, причому наряди практично завжди нові і різні. У звичайному ж житті героїня нашої сьогоднішньої статті одягається куди простіше, але завжди зі смаком.

А ось чого від неї не очікував ніхто, так це того, що в її гардеробі досі висить пальто, яке старше за її дітей. Більш того, саме в ньому Падалко з’явилася на прогулянці по ВДНГ в столиці, судячи з останнього посту телеведучої в Instagram.

“Цьому білому пальто понад 15 років, але я досі не можу його позбутися, бо одного разу в ньому виступала в Києві одна з моїх кумирів”, — почала свою розповідь Марічка.

Маричка Падалко в старом пальто
Марічка Падалко в старому пальті

Тим самим кумиром виявилася чемпіонка світу по парному фігурному катанню Катерина Гордєєва. Її фото Падалко повісила над своїм столом в 10 років і завжди вболівала за неї по телевізору.

“Коли в 1995 році в молодому віці її партнер і чоловік раптово помер на тренуванні від зупинки серця, це було для мене такою втратою, що я не один раз була на його могилі в Москві”.

Маричка Падалко и Екатерина Гордеева
Марічка Падалко та Катерина Гордєєва

У 2005-му Марічка вперше особисто познайомилася з фігуристкою — зірка 1+1 тоді дуже хвилювалася. Втім, переживала і сама Катерина, адже вона спізнювалася на виступ через затримку рейсу:

“Зрештою, коли Катю привезли з аеропорту, виявилося, що верхній одяг, який для неї підготували для заключного гала-номера, завеликий. Вона не могла в ньому нормально кататися. І тут я згадала про своє біле пальто — його на таксі доправили з дому за годину до виступу. І воно Каті підійшло! Як я раділа!”, — пише Падалко.

З тих пір героїня статті раз-два на рік одягає те саме пальто і не виключає можливості, що колись і її маленька Катя (молодша дочка) теж його вдягне.

Маричка Падалко с младшей дочкой Катей
Марічка Падалко з молодшою донькою Катею

Коментатори подякували Марічці за таку цікаву і в той же час теплу розповідь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.