До зустрічі готова: Леся Никитюк вже придумала новорічний макіяж і вивчила пісеньку для Діда Мороза

Весела ведуча Леся Никитюк вирішила ще до початку зустрічі Нового року порадувати своїх шанувальників.

Як і всі люди, зірки посилено готуються до улюблених новорічних свят. Ялинки вже вбрані і фото в соцмережі запощу, все необхідне для святкового столу закуплено, наряди підібрані.

Леся Никитюк зі своїм любимчиком Рафіком теж ялинку прикрасила. Плаття поки не показала – сюрприз буде.

Леся Никитюк з Рафіком біля ялинки
Леся Никитюк з Рафіком біля ялинки

У своїх Сторіс в Інстаграмі 34-річна красуня показала два коротеньких відео. В одному вона в перуці розучує оперну арію – для Діда Мороза треба ж заспівати. Пісеньку про ялинку – це банально, треба ж дідка чимось здивувати, щоб подарунок особливий подарував.

Леся Никитюк розучує новорічну арію
Леся Никитюк розучує новорічну арію

А потім ведуча вирішила порадитися, який макіяж їй зробити на святковий вечір. І показала приклад, який їй здається найбільш вдалим.

Леся Никитюк з новорічним макіяжем
Леся Никитюк з “новорічним” макіяжем

Дідуся Мороза стало трохи шкода. Але це, звичайно, жарти. Леся буде як завжди, красива і довгонога.

Леся Никитюк у своїй ялинки
Леся Никитюк у своїй ялинки

У Лесі зараз в житті є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам – чи буде вона такою героїнею так сподобався глядачам шоу “Холостячка “. Леся зробила офіційну заяву, що ще не визначилася.

Крім неї на участь в проекті “сватають” і інших незамужніх зірок – Тіну Кароль, Славу Камінську, Аліну Гросу, Наталю Могилевську, Дарину Петрожіцьку.

А Леся поки не горить бажанням вийти заміж. Вона живе зі своїм коханим персиком Рафаелем і цілком задоволена. У професійній сфері у неї все відмінно, її авторське тревел-шоу Le Маршрутка користується популярністю у глядачів, а всі передачі, де бере участь Леся з її запальним гумором, виходять яскравими та незабутніми.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.