Самотня Христина Асмус сумно привітала з Новим роком, в той час її колишній Харламов веселився до упаду

Актриса Христина Асмус провела не дуже вдалий для неї 2020 рік, але якось сумно і на самоті.

Христину Асмус ми вперше дізналися в ролі правильної і наївною Вари Чорноус в комедійному серіалі “Інтерни”.

Симпатична дівчина з величезними синіми очима дуже сподобалася глядачам і за її творчістю стали стежити мільйони шанувальників. Великого галасу наробив її роман з одруженим тоді Гаріком Харламовим, якого Христина, по суті, повела з родини від Юлії Лещенко.

Але пара прожила разом усього 6 років, не врятувала шлюб навіть дочка Анастасія. Христина сама подала на розлучення – про можливі причини ви можете прочитати за посиланням.

Христина Асмус вже не блондинка
Христина Асмус вже не блондинка

Зараз Христина з донькою живе у величезному будинку вартістю більше 100 мільйонів рублів, який Гарік переписав на свою дочку.

У Христини багато роботи – вона знімається одночасно в декількох картинах і шоу. У 2020 році скандальними прем’єрами стали художні фільми “Текст” і “Китобій”, де актриса зіграла провокаційні ролі. Не менш скандальною повинна бути і стрічка “Булка”, яка вийде на екрани в січні.

Новорічна Христина Асмус
Новорічна Христина Асмус

А ось в особистому житті у Асмус затишшя – вона ні з ким не зустрічається. На відміну від Гарика, якому вже приписали кілька гучних романів. Новий рік Христина зустріла в домашній обстановці, а Харламов в той час шумно розважався з колективом Камеді клабу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.