Максим Галкін злив відео, як його 71-річна дружина танцює в білій сукні і теплих капцях на Новий рік

Новий рік Алла Борисівна зустрічала з родиною і гостями і численними гостями в своєму замку в селі Грязь під Москвою.

Максим Галкін не втримався і запостив відео веселою гулянки. Для вечірки був використаний банкетний зал в маєтку Пугачової і Галкіна, там є невелика сцена і більше десятка круглих столиків ресторанного типу.

Судячи з відео (подивитися можна в кінці статті), гостей було досить багато, якщо всі жінки, що потрапили в кадр, прийшли зі своєю другою половинкою.

Максим зняв, як три подружки – Алла Пугачова, Іда Достман і молода дружина Юрія Ніколаєва Юлія Проскурякова вийшли на сцену танцювати під запальний хіт “Видели ночь” відомого гурту “Кіно”.

Танці Алли Пугачової і її гостей
Танці Алли Пугачової і її гостей

Гостинна господиня будинку була одягнена у вільний біле плісироване плаття і легка кофта-накидка, а на ногах – теплі тапочки-уггі на хутрі. Хоча обличчя Алли Борисівни виглядає дуже навіть молодо для її віку, по її обережним рухам і турботі про здоров’я помітно, що вона вирішила сильно не молодитися в новорічну ніч.

В ході веселого танцю до танцюючих приєдналася дружина Валентина Юдашкіна Марина, а потім і сестра Максима Галкіна Наталія. Вийшов цілий номер.

Максим ніяк не прокоментував відео, а шанувальники буквально засипали Пугачову компліментами.

Коментарі
Коментарі

Тільки за дві години відео ролик набрав майже мільйон переглядів і понад півтори тисячі коментарів.

Багато шанувальників зоряної пари жалкували, що Ліза і Гаррі потрапили в кадр, швидше за все на той час діти вже спали.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.