Постраждали багато зірок: безжальний Володимир Остапчук жорстко розіграв Никитюк, Кухар, Могилевську та інших

Ведучий і шоумен Володимир Остапчук тільки виглядає таким симпатичним і добродушним. Насправді за його милою посмішкою криється людина, якій не шкода нікого.

Всі свої справжні якості Володимир повністю показав в новорічному шоу, куди запросили топових українських зірок поспівати в караоке.

Для співачок співати не в дивину, так що вони радісно погодилися – ще один спосіб показати себе, красивих, попіаритися і додати собі шанувальників. Ще все причепурилися так красиво – Новий рік же!

Тільки є одне “Але!”. Невідомо, попередив Володимир своїх гостей чи ні, але це виявилося не просте, а крейзі-караоке. У перекладі на людську мову – “божевільний”. І згідно з назвою, завдання були трохи того, “з привітом” від Остапчука.

Першою постраждала Леся Никитюк.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Їй випало співати пісню, сидячи за кермом кабріолета. Тільки справа в тому, що машина розгойдувалася в різні боки і все сильніше. Бідної Лесі треба було не тільки брати ноти пісні “Ями “, але і намагатися втриматися в салоні, щоб не вилетіти і не блиснути красою. Потім прибігли поліцейські, витягли Лесю з авто і стали грубо обшукувати, потім дорожники в образі Влада Ями “ремонтували нею ями”. Але Леся відмінно заспівала, незважаючи на те, що потрапила в полон автошин.

Наступними під роздачу потрапила сімейна пара Дантес і Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва та Дантес
Надя Дорофєєва та Дантес

Їм Володимир придумав одне завдання на двох – співати пісню, слова якої записано різними кольорами, іноді довге слово було різнобарвним. Такого виконання знаменитий хіт “Весна ” точно не пам’ятає.

Санту Дімопулос на перший погляд чекало легке завдання – співати пісню “Дзвенить січнева завірюха” з пропущеними словами з тексту.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Але після початку співу раптом несподівано на Санту стало те дути, то поливати водою, світити в очі і різні інші спецефекти. Зірка ледве трималася від сміху.

Для Наталії Могилевскої Володимир придумав креативну гру з ялинковими кулями, змушуючи її то співати басом, то переходити на крики.

Остапчук та Наталія Могилевська
Остапчук та Наталія Могилевська

Переказати це неможливо, концерт можна подивитися в запису на телеканалі Україна.

Красуня Даша Астаф’єва прийшла на запис в дуже чудовому наряді з шикарним декольте.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Завдання їй вибрали дуже підходяще – співати на біговій доріжці, яка рухалася все швидше.

Вишукана прима-балерина найбільшого і солідного театру опери та балету Катерина Кухар прийшла в розкішній вечірній сукні з переливами і шикарним вирізом.

Остапчук та Катерина Кухар
Остапчук та Катерина Кухар

Остапчук навіть спочатку збентежився свого завдання. Але, правила одні для всіх – і Катерині довелося співати і танцювати, але лежачи на підлозі. Такого з нею точно ніхто ніколи не робив.

танці лежачи
танці лежачи

Це крейзі-караоке однозначно запам’яталося не тільки її учасникам, а й глядачам.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.