У актриси, яка зіграла Хюррем султан в серіалі “Пишне століття”, виявлений рак – що відомо про це

Після успіху серіалу "Чудовий вік ", мільйони глядачів стали цікавитися реальним життям і долею акторів. Деякі з них перенесли чимало випробувань.

Турецький серіал “Пишне століття” став найпопулярнішою історичною драмою не тільки на батьківщині, але і у всій Європі – після виходу першого сезону серії почали транслювати майже по всьому світу. Разом з успіхом самого проекту слава прийшла і до головних особам “Пишного століття” – актори, які знімалися в ньому, вмить стали затребуваними улюбленцями публіки.

Іспольнітельніци ролі Хюррем Мер'єм Узерлі і Вахід перчин
Виконавиці ролі Хюррем Мер’єм Узерлі і Вахід перчин

Не оминула така доля другу виконавицю головної ролі (Хюррем в старшому віці) Вахіде Перчин.

Вахід перчин в ролі Хюррем
Вахіде Перчин в ролі Хюррем

Але варто було фанатам зацікавитися долею талановитої актриси, виявилося, що в її житті було багато складних епізодів. Ще до початку зйомок в серіалі на неї випала тяжка доля – 48-річна Вахіде пережила онкологію. Вона лікувалася від раку грудей і вже успішно вийшла на етап ремісії ще до запрошення в серіал.

Вахід перчин після лікування раку
Вахіде Перчин після лікування раку

Цей досвід актриса описує як безумовно важкий, але дуже важливий у своєму житті – саме хвороба навчила її радіти кожному дню і цінувати хороше самопочуття. Вона дуже вдячна лікарям за те, що вони допомогли їй піти на поправку, а всіх людей закликає уважно ставитися до свого здоров’я. Навіть такий серйозний діагноз – це не вирок, якщо берегти сили і робити все можливе на шляху до одужання.

Вахід перчин зараз
Вахіде Перчин зараз

Так щире бажання жити допомогло Вахіде перчин знову встати на ноги – кар’єра не тільки не зруйнувалася, а й отримала новий виток після ремісії, адже саме в цьому стані її покликали на роль Хюррем. Жінка погодилася і з тих пір стала однією з найбільш затребуваних турецьких актрис. Так що тепер вона може точно сказати – життя триває.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.