Як живуть колишня дружина і три доньки Валерія Меладзе, яких він кинув заради Джанабаєвої і позашлюбного сина

Мало хто знає, що до красуні Альбіни Джанабаєвої в житті Валерія Меладзе була ще одна жінка і три дочки. Хто вони і як живуть після зради чоловіка і батька?

На російській естраді повно солідних і харизматичних чоловіків, але тільки один з них зумів підкорити серця представниць всіх вікових груп – квитки на концерти Валерія Меладзе розлітаються швидше, ніж у його юних і модних колег, а хіти наспівують жителі всієї СНД.

Зараз вже немолодий – 55-річний співак полягає в щасливому шлюбі зі своєю сценічною партнеркою Альбіною Джанабаєвою, колишньою солісткою «ВІА Гри».

Меладзе і Джанабаєва
Меладзе і Джанабаєва

Перший шлюб Меладзе протягом довгих років був оплотом затишку і домашнього тепла – здавалося, ніби Валерій і його дружина Ірина щиро люблять один одного. Красива пара часто з’являлася разом на світських заходах, між ними не було гучних скандалів і драми. Чверть століття вони жили в ідилії.

Валерій Меладзе з жной Іриною та донькою Софією
Валерій Меладзе з жной Іриною та донькою Софією

Але «картинка» була благополучною тільки для публіки – історія, яка починалася як казка, перетворилася в тяжкі муки для обох і закінчилася гучним розлученням.

Познайомилися майбутній чоловік і жінка ще в студентські роки – Валерій тільки починав творчу кар’єру разом з колективом «Апрель», Ірина виходила заміж за іншого і вчилася в інституті. Здавалося б, наявність нареченого у дівчини повинно було перешкодити цим відносинам, але вони закохалися одне в одного без пам’яті і наперекір всім зійшлися. Батьки не схвалювали таку «легковажність» дочки, але перспективного юнака схвалили в якості зятя – вже в 1989 молоді люди одружилися у вузькому колі друзів і колег.

Валерій Меладзе та Ірина Малухіна
Валерій Меладзе та Ірина Малухіна

Тим часом, талановитий Валерій набирав популярності – його запрошували на виступи і свята, незабаром його оксамитовий голос звучав по всьому СРСР. У 1991, складному для країни році, у них народилася дівчинка Інга. Ще через вісім років у пари з’явилася Софія, але діти не зближували батьків – Меладзе пропадав в гастролях і мало проводив з ними часу, а Ірині залишалося тільки змиритися з гучною славою чоловіка.

 ""

Все різко перевернулось з початком нового тисячоліття – тоді вірна дружина знайшла в телефоні чоловіка переписку з коханкою, але не стала влаштовувати йому істерику. Їх дочки – Інга, Софія і Аріна стали на бік матері. Дівчата не розуміли, навіщо він 8 років приховував зв’язок і сина на стороні.

Вона роками терпіла жіночі інтриги навколо Валерія, його зради і байдужість, поки співак не перестав ховатися зовсім.

Дочки Валерія Меладзе не всі прийняли його новий шлюб
Дочки Валерія Меладзе не всі прийняли його новий шлюб

У 2006 році Меладзе став жити разом з Альбіною Джанабаєвою, яка виявилася вагітна його вже другим сином, і з тих пір Ірина перестала поважати чоловіка остаточно – вигнала його з дому до своєї нової пасії. Майже вісім років після цього вони все ще були одружені, поки нарешті не розлучилися офіційно в 2014 році.

Зараз Ірина живе окремим щасливим життям – у неї з’явився новий чоловік, ім’я якого невідоме пресі, але жінка з ним щаслива. З колишнім чоловіком вона не спілкується, адже він заподіяв їй багато болю за час невдалої подружнього життя. Проте, з дітьми спілкуватися вона йому не забороняє.

Весілля дочки Валерія Меладзе
Весілля дочки Валерія Меладзе

Три дочки теж не хочуть спілкуватися з батьком після зради сім’ї. Дівчата кажуть, що якщо у нього була нова любов, міг відкрито сказати, а не катувати дружину і дітей 8 років невизначеністю.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.