У родині Ані Лорак поповнення: ім’я малюку дала дочка співачки Софія

Ані Лорак в своєму Інстаграмі поділилася з підписниками радісною новиною - їх з донькою родина поповнилася.

Ані Лорак трохи більше року розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу і вже у всю крутить роман з молодшим на 14 років продюсером Єгором Глібом. У Мережі ходить інформація, що Єгор і Кароліна скоро збираються одружитися. А після того, як Лорак під час карантину поправилася, їй неодноразово приписували вагітність. Однак уже через кілька місяців Ані Лорак привела себе в форму і продемонструвала шанувальникам плоский живіт.

Хоч Ані Лорак і не чекає дитину, однак їх з донькою сім’я поповнилася на одного члена сім’ї. Ані Лорак в своєму мікроблозі в Інстаграм опублікувала нове фото, показавши маленького цуценя на прізвисько Тоша, якому лише 7 тижнів. На фото Кароліна в теплому чорному светрі тримала на руках маленького песика і посміхалася в камеру.

“Знайомтеся, це – Тоша! Саме таке ім’я дала моя дочка Софія нашому новому члену сім’ї! Любіть тварин? “, – написала під знімком Ані Лорак.

Користувачі Мережі захопилися зворушливим знімком і написали багато похвальних коментарів. «Які ви милі Тоша і Кароліна», «Тоша супер», «Я розтанула. Ви гарні! »,« Боже який милий песик! Каролін ви дуже красива »,« Така лапочка Тоша! Кароліночка! Ви прекрасні! Дуже люблю Вас і Ваші пісні »,« Вітаю з таким додатком! Який же Тоша красивий і милий »- пишуть Користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.