Шостий місяць вагітності Ані Лорак: зростає не тільки пузо, але і стегна

Російсько-українська співачка Ані Лорак вдруге готується стати матір'ю. Ця подія публіка обговорює вже кілька місяців.

Лорак – одна з тих, про кого кажуть “все збирається, та ніяк НЕ розродиться “. Це все через те, що співачці часто навіть без приводу приписують вагітність. І що цікаво – кожен раз від нового чоловіка.

Але недавно на одному з відео Лорак все ж засвітила своє цікаве положення, від якого округлився не тільки живіт

На відео видно, що і стегна естрадної співачки вже знатно попливли в сторони, а значить, що вона в положенні вже не перший місяць.

Відео зі свого новорічного виступу артистка виклала у себе в Інстаграм-акаунті.

Там вона виконала справжній хіт 2020 року – пісню “Твоєї улюбленої “.

Ця пісня дуже символічна для Ані Лорак, адже в кліпі вперше знялася її дев’ятирічна дочка Софія. Це був свого роду дебют дівчинки на естраді – мама каже, що їй сподобалося, і вона вже більш впевнено почуває себе перед камерами.

Зараз офіційно відносини Ані Лорак і продюсера Єгора Гліба ще не підтверджені. Вони живуть і відпочивають разом, але, судячи з усього, молодий Єгор не поспішає кликати Ані, яка старша за нього на кілька років, з собою заміж.

Гліб уже був одружений на українській співачці танення, але шлюб довго не протримався.

Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба

У нас на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” є спеціальний сюжет про непросту долю артистки, її переживання, втрати, падіння та злети. Не забудьте підписатися на канал і подивитися інші відео про зірок!

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.