Ольга Фреймут довірила свій стиль чоловікові і перетворилася на сіру мишу: “Виглядає дешево”

Чоловік Ольги Фреймут, Володимир Локотко, вирішив стати її стилістом. Ревізор задоволена, а ось користувачі мережі вважають, що нічого хорошого з цього не вийшло.

Найчастіше телеведуча вибирає строгі класичні наряди, обираючи сукні та спідниці, проте на цей раз вона здивувала і з’явилася на публіці в спортивному сірому комбінезоні на блискавці з маленьким серцем на грудях і в теплому хутряному взутті.

Свою струнку талію Ольга підкреслила широким шкіряним поясом бежевого кольору, а розпущене волосся і відсутність макіяжу надали її образу особливої свіжості. Варто відзначити, що вона абсолютно не соромиться виходити в люди без грама косметики.

Скриншот из Instagram Ольги Фреймут
Скріншот з Instagram Ольги Фреймут

У такому вигляді Фреймут відвідала клініку естетичної медицини, куди приїхала наводити красу. У себе в Instagram теледіва зізналася, що наряд для поїздки вибирала не сама — в цьому їй допоміг коханий чоловік і за сумісництвом продюсер Нового каналу Володимир Локотко.

Владимир Локотко и Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

“Я завжди бачу, коли чоловіка одягає жінка. Він тоді надто попрасований, чистенький, в тепленькому, в правильній палітрі, в комезельці, слухняний занадто. Я таке не дуже люблю. А ось коли чоловік підбирає образ дружині, виходить дуже навіть sexy”, — підписала фото Ольга.

Думка коментаторів розділилося — одним незвичайний образ ревізора припав до смаку, а інші критично висловилися про навички стиліста чоловіка Фреймут:

  • “Вам дуже пасує! Для себе я б замінила пояс на червоний, була б сучасна міс Клаус”;
  • “Яка ви гарна”;
  • “Сіренький, виглядає дешево, блискавка, пояс, все не акуратно”;
  • “У цьому образі дійсно зручно сходити в кіно, на дачу поїхати на шашлики, але він зовсім не с*ксі”;
  • “Краще одягайтеся самі”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.