Гаррі Галкін побачив в телевізорі свою маму Аллу Пугачову і застиг, як вкопаний, а на очах сльози

Максим Галкін поділився дуже зворушливим відео, яке зняв під час святкування Нового року у них з Аллою Пугачовою будинку.

Новий 2021 рік Алла Пугачова, Максим Галкін і їхні діти Ліза і Гаррі зустрічали вдома, в своєму замку, розташованому в підмосковному селі Грязь. Зоряна пара запросила своїх друзів, за столом зібралося майже 20 осіб, був шикарний салют. Детально з фото і відео ви можете прочитати про це по посиланню.

Гості Аугачевой і Галкіна на Новий рік
Гості Пугачової і Галкіна на Новий рік

Максим щедро ділиться фото і відео зі своїми дітьми і написав, що не міг не показати один момент, знятий ним в новорічну ніч.

У короткому відео ролику видно, як 7-річний Гаррі застиг перед телевізором, а там – його мама Алла Пугачова співає знамениту пісню “Мне нравится” з улюбленого новорічного фільму Ельдара Рязанова “Іронія долі або з легким паром”.

Гарік Галкін перед телевізором
Гарік Галкін перед телевізором

Що думав у цей момент дитина – складно сказати, але він дійсно був зачарований побаченим. Тільки коли помітив, що батько його знімає на телефон, на секунду повернувся і мімікою попросив не заважати йому, а в очах заблищали сльози.

Подивіться на цей вислів обличчя у дитини
Подивіться на цей вислів обличчя у дитини

Друзі та шанувальники зоряного сімейства замилувались побаченому і залишили під відео всього за 12 годин 2,3 мільйона лайків і 7,5 тисячі коментарів.

 ""

 ""

 ""

Ось це відео від Максима Галкіна. А далі ви знайдете дуже цікавий відеоматеріал про чудовий замок, який Максим побудував для своєї сім’ї.

Будівництво замку Галкін почав в 2011 році, а переселилися вони туди в 2018, вартість понад 10 мільйонів доларів. У будівлі площею 3000 кв.м 20 житлових кімнат, є басейн, парковка, ліфти, на величезній ділянці розбитий чудовий сад, є город, теплиці і

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.