Дорого-багато: Слава Камінська з’явилася в шубі і платті за нечувані для українців гроші – рік працювати

Співачка Слава Камінська з популярної групи НеАнгели любить красиво і дорого одягатися, у неї є можливість це робити.

А після розлучення з чоловіком Едгаром Камінським вона часто показується в досить сміливих нарядах, які показують її розкішну фігуру. Для зустрічі Нового року Слава обрала дуже креативне вбрання від відомого українського дизайнера Ельвіри Гасанова (Gasanova). Вартість такого наряду в каталозі бренду вказана в 65 тисяч гривень.

Слава Камінська в сукню за 65 тисяч гривень
Слава Камінська в сукню за 65 тисяч гривень

Плаття міді з довгими рукавами виконано з сіточки, розшитої паєтками, що красиво мерехтять при кожному русі. Основа – чорне обтягуюче боді з глибоким декольте, що підкреслює чудове тіло співачки. Доповнено образ красиво укладеним волоссям і яскравим вечірнім макіяжем. У такому вигляді Камінська зустрічала Новий рік і зробила відео селфі біля дзеркала (подивитися можна в кінці статті).

Дивлячись на бездоганну фігуру співачки складно сказати, що вона народила двох дітей.

Слава Каминська з дітками
Слава Каминська з дітками

У коментарях вона повідомила, що в новорічну ніч було дуже весело, але вранці вона відчувалася дуже погано.

Але скоро погане самопочуття пішло і Слава показала себе на вулиці – похвалилася своєю новою шубкою пастельного відтінку і вільного крою. Передплатниці її розпитали, з чого зроблена шуба, скільки коштує. Слава відповіла, що це штучне хутро з натуральної вовни, його називають “чебурашка”, воно дуже приємний на дотик. А вартість шубки не така і висока – трохи більше 7 тисяч.

Слава Камінська з коханою шубці
Слава Камінська в улюбленій шубці

На фото також видно розкішний позашляховик Мерседес вишневого кольору, вартість такого автомобіля перевищує 1 мільйон гривень.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.