Камалія з чоловіком не змогли нормально відпочити і поділилися неприємністю: “Наші очікування обмануті”

Камалія з чоловіком і доньками вирішили після Нового року відпочити, на лижах покататися, свіжим повітрям подихати, але їх плани порушилися.

У зв’язку в локдауном в багатьох країнах і небезпекою повторного зараження коронавірусів, Камалія з чоловіком не поїхали на відпочинок на дорогий закордонний курорт, а вирушили на наш, вітчизняний, але не менш дорогий Буковель.

Там зараз небачений наплив зіркових гостей – Тіна Кароль з сином Веніаміном, колишня Холостячка Ксенія Мішина зі своїм обранцем Олександром Еллертом, розведена Аліна Гроссу з новим кавалером – російським актором Романом Полянським. І Леся Никитюк після новорічних трудів підтяглася. Все на лижному курорті Буковелі чудово, тільки от снігу нема.

Тіна Кароль в Буковелі
Тіна Кароль в Буковелі

Камалія і показала колаж з двох фото: зліва – яку фотосесію мріялося зробити в Карпатах, а праворуч – що вийшло.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Добре, що на високогір’ї ростуть в основному височенні карпатські ялини, тому ліс і в таку погоду виглядає ошатним, а вже яка свіжість і аромат – складно описати. Особливо, якщо порівняти карпатське повітря з київським, наповненим смогом від автомобілів і димлячих котелень.

Цього року Карпати бачили сніг всього один раз і то 2-3 дні, після невеликого зниження температури знову пішли дощі, в новорічну ніч теж лило як з відра.

Буковель взимку
Буковель взимку

Добре, що на курорті є й інші розваги крім лижних спусків – басейни, соляні камери, СПА-салони, відмінні ресторани з автентичною і європейською кухнею. Нудьгувати людям з грошима там не вдасться, а без грошей і їхати немає сенсу. Найдешевший номер у тризірковому готелі коштує 1000 грн. за ніч, а в п’ятизірковому – від 13 000 до 20000 грн.

Басейн під відкритим небом
Басейн під відкритим небом

Ціни на послуги відповідні, в ресторанах звичайний обід з 3-х страв на одного обійдеться мінімум в 600-700 грн.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.